Easy Incentive personeelsreizen De gemakkelijkste manier
om een onvergetelijke personeelsreis te organiseren!
Bekijk alle arrangementen Informatie

Personeelsdag op Texel

Een veelzijdig, actief en gezellig personeelsuitje voor ieder bedrijf dat er een dagje uit wil. De barbecue is de gepaste afsluiting na een dag vol met leuke team activiteiten.

Algemeen
- Gezellig 1 daagse bedrijfsdag
- Tandemtocht
- Beachgames
- Bezoek Juttersmuseum
- Lunch
- Barbecue

Personeelreis programma

Nadat de gasten verwelkomd zijn in Den Helder, volgt de overtocht met de TESO boot (Texelse Eigen Stoomboot Onderneming). Na 20 minuten komen de gasten aan op Texel. Bij aankomst in Oudeschild staat er geen bus klaar, maar gaat de tocht op z’n oer Hollands verder per fiets. Niet zomaar een fiets, maar een heuse tandem fiets. Samen op de tandem vergt toch wel wat samenwerking. Veel leuker dan alleen op de fiets, samen trap je sneller en zul je eerder bij het eindpunt zijn!

Onderweg stopt men bij Flora, het grootste Juttersmuseum ter wereld. Gejutte spullen uit een periode van zo'n 70 jaar zijn hier bij elkaar gebracht. Nadat de jutter een rondleiding heeft gegeven is het tijd voor een heerlijke uitgebreide picknicklunch.  

Hierna volgen de laatste kilometers naar het strand per tandem. Aangekomen op het strand is het tijd voor wat actie! De gasten gaan meedoen aan diverse hilarische beachgames zoals bijvoorbeeld stormbaan, vuurtoren bouwen, kwalleballen, touwtrekken, zeehondenrace etc. Wij maken de spelschema’s, zorgen voor een juiste uitleg en zullen waar nodig als onwrikbare scheidsrechter optreden. Eventueel kunnen we voor een kleine toeslag ook powerkiten, raften of blokarten aanbieden.

Na deze geweldige actieve middag wandelen de gasten naar het strandpaviljoen waar een heerlijke barbecue op de gasten staat te wachten. Vanaf het terras  van dit restaurant heeft men een prachtig uitzicht over de duinen en de zee. Halverwege de avond volgt de transfer per touringcar naar de haven voor de overtocht naar Den Helder.

 

Offerteformulier

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
 

Aantal deelnemers personen

Voorkeursdatum
 
Aanhef
Voornaam/Initialen*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
 
Uw commentaar en/of opmerkingen
 
* Verplichte velden

  ‹ Vorige pagina
 

Prijsindicatie
€ 139,00 p.p.

Fun bedrijfsdag op Texel!

Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- overtocht met TESO
  boot
- tandemtocht
- bezoek
  Juttersmuseum
- lunch inclusief
  drankjes
- beachgames
- barbecue
- busvervoer terug
  naar de haven
- professionele
  begeleiding
 

Exclusief

- BTW
- uitgaven van
  persoonlijke aard 
- overige drankjes
- parkeren Den Helder
- reis- en/of
  annuleringsverzekering
 

Organisatiekosten

€ 1.000,- per groep
excl. BTW

Optioneel

Overtocht per visserskotter
Blokarten (strandzeilen)
Raften
Powerkiten
et cetera

 

Offerte aanvragen Bel ons: 023 553 00 24
Easy Incentive - Hendrik Figeeweg 3F 2031 BJ Haarlem - T 023 - 553 00 24 - E info@easy-incentive.nl Realisatie: HPU internet services