• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
Tel Aviv is de grootste stad van Israël en tevens het culturele en financiële centrum. Tel Aviv wordt vaak vergeten als zonnige strandbestemming. Het nachtleven is hier hipper dan hip. De stad staat vooral bekend als een bron van vrijheid in het Midden-Oosten. Zo heb je hier een geweldig nachtleven, restaurants en winkels van wereldklasse, honderden musea en een prachtig strand! Get ready for Tel Aviv!

De deelnemers aan deze driedaagse incentivereis naar Tel Aviv en Jeruzalem zullen overnachten in een voormalige bioscoop midden in het centrum van Tel Aviv. In dit geweldige designhotel is het filmthema overal terug te vinden zoals filmprojectoren en bioscoopstoelen. In de lobby van het hotel worden klassieke films vertoond.

Na de welkomstcocktail dineren de gasten aan het strand in dé beachclub van Tel Aviv. Terwijl de zon in de zee zakt maken de gasten voor het eerst kennis met de smakelijke Israëlische keuken. Op en top genieten! Na afloop een wandeling over de boulevard terug naar het hotel voor een welverdiende nachtrust.

De volgende dag staat Jeruzalem op het programma. Na aankomst volgt een uitgebreide stadstour langs de vele hoogtepunten van indrukwekkend Jeruzalem, waar elke steen eeuwenoude historie ademt! Men ziet oud Jeruzalem met oa de Olijfberg, Mount Zion, de Via Dolorosa (de Kruisweg van Christus) en het parlementsgebouw Knesseth. In de Joodse wijk wordt uiteraard de indrukwekkende Klaagmuur niet overgeslagen. Na de lunch wordt Yad Vashem bezocht waar de herinnering aan de holocaust op indrukwekkende wijze levend wordt gehouden. Na afloop is er natuurlijk nog even tijd om te shoppen in de geweldige bazaar in de oude stad!.

 

Op de laatste ochtend gaan de gasten fietsen door Jaffa.  Een bezoek aan Jaffa is een must! Deze oude havenstad in Israël is tegenwoordig een schilderachtig voorstadje waar vele kunstenaars zijn gevestigd.

Naast  ateliers en galeries tref je er ook een grote overdekte rommelmarkt die je zeker niet mag missen!

Na de fietstocht is het tijd voor de afscheidslunch bij het legendarische en zeer gezellige koshere restaurant Dr. Shakshaku, gelegen in het hart van de vlooienmarkt.

De beste reistijd naar Israel is van maart t/m mei en in september/oktober.

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden en drankjes
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– Fooien
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard