• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Miami, de Sunshine State van Amerika, is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke incentivereis. Deze prachtige stad biedt een unieke mix van cultuur, gastronomie, uitgaansleven en prachtige stranden. Het is de ideale bestemming om uw medewerkers te inspireren en te motiveren.

Miami heeft voor elk wat wils: van musea en galerijen tot modeboetieks en chique restaurants. Geniet van de lokale specialiteiten, ga shoppen in de trendy winkels of ontdek de rijke cultuur van deze bruisende stad. En natuurlijk zijn de witte zandstranden en helderblauwe wateren in South Beach een must-see.

Als uw team van golfen houdt, is Miami ook de perfecte bestemming voor een golfincentive. De stad biedt tal van prachtige golfbanen en resorts, omgeven door een adembenemend landschap. Zakelijke bijeenkomsten zijn ook mogelijk in deze levendige stad!

Incentive Miami

Een incentivereis naar inspirerend Miami biedt niet alleen de kans om te ontspannen en plezier te hebben, maar ook om de teamgeest te versterken. U kunt uw medewerkers uitdagen met leuke teambuildingactiviteiten of ze belonen met een exclusief diner in een unieke locatie of een privé-feest op een jacht. Maar cruisen langs de mooie Biscayne Bay en Star Island kan natuurlijk ook (maar wel met een wijntje natuurlijk!). 

Kortom, Miami is de perfecte bestemming voor een inspirerende en onvergetelijke personeelsreis. Het biedt prachtige stranden, een rijke cultuur, en een bruisend uitgaansleven. Of de mogelijkheid voor een golfincentive! Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze incentivereis naar inspirerend Miami, en leer over de mogelijkheden!

Goed om te weten: 
Van 1 juli tot 1 december is er een verhoogde kans op orkanen. Houd hier dus aub rekening mee wanneer je een datum wilt prikken!

Ook in Florida:

Verrassende personeelsreis naar bruisend Florida

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 5* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden en activiteiten

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard