• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
De deelnemers aan deze 4-daagse incentivereis naar Griekenland zullen overnachten in een uitstekend 5-sterren hotel in het centrum van Athene.

Een middag zal in het teken staan van de rijke geschiedenis & cultuur van Athene. De gasten zullen langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad gaan, zoals de prachtige Academie van Athene met beelden van Apollo en Athena, de Universiteit, de Nationale Bibliotheek en Syntagmaplein met het parlementsgebouw en monument van de bekende soldaat. Natuurlijk wordt er ook een bezoek gebracht aan het Pan-Athenian Stadion, waar de eerste Olympische spelen werden gehouden na Christus en de imposante Acropolis.

Er wordt een bezoek gebracht aan Epidaurus, Nafplion en Mycenae. Deze tocht voert langs leuke dorpjes, wijngaarden en eeuwenoude olijfgaarden. Onderweg wordt ook het Kanaal van Korinthe gepasseerd. Dit kanaal is 6,8 kilometer lang, 24 meter breed en wel 60 meter diep vanaf de walkant tot het water!

Op een van de avonden maken de gasten kennis met het klassieke Griekse toneel. Gedurende een half uur worden er delen uit het toneelstuk ‘Midia’ opgevoerd. Als de gasten daarna met een glas Ouzo proosten op een gezellige dag, speelt de live band zowel Griekse als Internationale nummers.

Culinair is deze incentivereis een feest! De dinerlocaties zijn zorgvuldig uitgezocht opdat deze optimaal het programma ten goede komen. Zo zijn de keukens van goede kwaliteit en de dinerlocaties te omschrijven als informeel, knus en gezellig. Bijvoorbeeld een lunch in een gezellige taverna in Nafplion, door de Grieken zelf ook wel ‘stad van de liefde ‘ genoemd. De Venetiaanse Palamidi burcht torent hoog boven de stad uit en biedt een prachtig uitzicht.

Uiteraard zijn er tijdens deze reis momenten waarop iedereen zelfstandig even op pad kan om de omgeving te verkennen. Zoals bijvoorbeeld bij het bezoek aan Pláka. Met veel winkelsteegjes en pleintjes. Ook het nachtleven is een absolute aanrader. De hele week door!

Heeft u een team dat van cultuur, sfeer en luxe houdt? Dit gemakkelijk te boeken arrangement is een royaal personeelsuitje! Vraag snel een offerte aan!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard