• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
De deelnemers aan deze 3-daagse incentivereis naar Dublin zullen overnachten in een uitstekend 4-sterrenhotel in het centrum van Dublin.

De groep wordt opgedeeld in teams voor een speurtocht. Aan de hand van aanwijzigen en grappige vragen maken de gasten kennis met de stad. Het voornaamste doel tijdens tocht is: veel plezier maken!

Er wordt een bezoek gebracht aan de Musical Pub Crawl, de perfecte manier om de muzikale talenten van de Ieren beter te leren kennen. De gasten volgen een groepje muzikanten van de ene naar de andere pub. Overal wordt een typisch Iers lied of stuk muziek ten gehore gebracht en natuurlijk kan er genoten worden van een smakelijk Iers drankje.

Stoere instructeurs in sportieve outfits!

Ook wordt er een bezoek gebracht aan een keltische boerderij. Deze kijkt uit op de Glenealy Vallei en het Carrick bos. De gasten welkom geheten door stoere instructeurs in sportieve outfits, onder het genot van koffie of thee met tradionele scones. De groep wordt in teams verdeeld voor Keltische spelen, oude Ierse spelen en boerderij activiteiten, zoals touwtrekken, hooibaal rollen of hoefijzer werpen. Tijdens een picknick lunch wordt bekend gemaakt welk Keltisch team de overwinning heeft behaald!

De deelnemers brengen een bezoek aan het Guinness Storehouse. Het elf verdiepingen tellende Guinness Storehouse is eigenlijk geen museum. Het is eerder een expositie van vakmanschap en kunst, waarbij eigentijds design de leidraad vormt. Het gebouw opzich is al een bezienswaardheid. Neem nu de entree in de vorm van een groot bierglas. De gasten maken kennis met de ingrediënten, de uitvinder en alle stadia van het brouwproces.

Voldoende tijd voor het nachtleven of om lekker even te shoppen!

Culinair worden de deelnemers verwend. Zo dineren de gasten bijvoorbeeld in een grote, met rietendak bedekte pub, aan de voet van de bergen van Dublin. Aan lange banken met tafels en op het podium zorgen entertainers voor een traditionele Ierse avond. Waarbij de gasten uit volle borst mee zullen zingen en een en dansje kunnen wagen.

Wilt u in Ierland met uw team op inspirerende wijze deze incentive beleven? Uw personeel wordt op royale wijze getrakteerd! Via deze website kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen met uitgebreid programma!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachtingen in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard