• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Een incentivereis naar Lapland is een onvergetelijke ervaring die uw team nooit zal vergeten. Lapland staat bekend om zijn adembenemende landschappen, met besneeuwde bossen, bevroren meren en uitgestrekte toendra's die zich uitstrekken tot aan de horizon. In de winter verandert Lapland in een echt wintersprookje, met de kans om het noorderlicht te zien dansen in de lucht en sneeuwactiviteiten te ondernemen zoals sneeuwscooteren en huskytochten.

Een personeelsreis naar Lapland biedt de perfecte gelegenheid voor teambuilding, waarbij uw medewerkers de kans krijgen om uit hun comfortzone te stappen en nieuwe ervaringen op te doen. In Lapland kunt u genieten van een scala aan activiteiten, zoals een sneeuwscootertocht , het maken van een ritje op een huskyslee of zelfs het uitproberen van ijsvissen. Deze activiteiten zijn niet alleen spannend en leuk, maar bieden ook de mogelijkheid om te leren over de rijke cultuur van de Sami-bevolking van Lapland. Om uw personeelsreis naar Lapland extra speciaal te maken kun je in een echte iglo kennis maken met de lokale keuken. 

Een incentivereis naar Lapland is een ervaring die uw team nooit zal vergeten. Het biedt niet alleen de kans om te genieten van de prachtige natuur en spannende activiteiten, maar ook om de banden tussen collega's te versterken en teamgeest op te bouwen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze incentivereis, en leer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden en activiteiten

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard