• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Een personeelsreis naar Parijs is een geweldige manier om uw medewerkers te belonen en te inspireren. Deze stad staat bekend als de stad van de liefde en is gevuld met culturele schatten, romantische straatjes en heerlijke Franse gerechten. Een incentivereis naar Parijs is een onvergetelijke ervaring die uw team zal motiveren en inspireren.Incentivereis Parijs

Parijs biedt een breed scala aan activiteiten voor uw personeelsreis. Van het verkennen van iconische bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren en de Notre-Dame tot het ontdekken van verborgen juweeltjes in de schilderachtige wijk Montmartre. Of breng een bezoek aan het mooiste museum in de wereld: het Louvre. U kunt ook genieten van de culinaire hoogstandjes van de stad, zoals heerlijke Franse kaas en wijn, en natuurlijk de beroemde croissants en baguettes. Of maak een cruise over de Seine, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de stad terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd en drankjes. 

Een incentivereis naar Parijs biedt niet alleen de kans om te genieten van de prachtige stad en activiteiten, maar ook om de teamgeest te versterken en de banden tussen collega's te versterken. Het is een geweldige manier om uw medewerkers te bedanken voor hun harde werk en inzet, en om hen te motiveren voor de toekomst. De stad is vanuit Nederland en België makkelijk te bereiken met het vliegtuig, of maak een unieke reis met de Thalys of een bustour. 

Kortom, een personeelsreis naar Parijs is een onvergetelijke reis die uw team zal inspireren en motiveren. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze incentivereis, en leer over de mogelijkheden!

 

Ook in Frankrijk:

Zonnige personeelsreis naar de Cote dAzur

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Vervoer per Thalys
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 3* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden en activiteiten

– Fooien – Drankjes – Reis/bagageverzekering – Annuleringsverzekering – Uitgaven van persoonlijke aard