• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
Antalya, ook wel de parel van de Turkse Rivièra genoemd, is de hoofdstad van de provincie met ongeveer 1.000.000 inwoners. Antalya is de belangrijkste vakantiebestemming van Turkije en is een stad vol contrasten. Het is één van de meest belangrijke steden van Turkije met een zeer rijk verleden en is gelegen aan de voet van het imposante Taurusgebergte. Deze met pijnbomen begroeide bergen klieven zich diep in de schitterende zee waardoor het een grillige kustlijn vormt met rotsachtige spitsen en geïsoleerde baaien.

 

Titanic Beach Resort in Antalya is misschien wel het bekendste hotel aan de Turkse Rivièra. De indrukwekkende bouw van Titanic Beach Resort is een lust voor het oog. Luxe vormt in Titanic hotel absoluut prioriteit. Het hotel is voorzien van allerlei moderne faciliteiten en is gelegen direct aan het privéstrand. Het hotel is op basis van all inclusive. Dit betekent dat de groep hele dag door kan eten en drinken. Tevens beschikt hotel Titanic over een luxe spa en over meeting faciliteiten.

Tijdens een interessante jeepsafari leert u ook het binnenland van Antalya kennen. De prachtige tocht door het Taurusgebergte is een hoogepunt!

Het programma bevat verder veel vrije tijd waarin genoten kan worden van de faciliteiten van het het hotel zoals het binnenzwembad. In de omgeving van het hotel zijn er tal van mogelijkheden om te shoppen, te golfen (in het beroemde golfparadijs Belek) en te slenteren door de smalle authentieke straatjes van Kaleici.

Op zoek naar een luxe maar goedkope personeelsreis? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Programma zoals omschreven incl.:
– vlucht
– belastingen en heffingen
– overnachtingen
– maaltijden
– drankjes
– transfers
– jeepsafari

– reis/bagageverzekering
– annuleringsverzekering
– fooien
– uitgaven van persoonlijke aard
– tourmanager Incentive Direct