• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Wauw, wat een avontuurlijke en unieke bestemming voor een personeelsreis: IJsland! Met onze "Hot and Cold" personeelsreis nemen we jullie mee naar dit prachtige land vol natuurlijke wonderen en adembenemende uitzichten. Of het nu gaat om een incentive reis of een zakelijks bedrijfsuitje, IJsland biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Personeelsreis IJslandTijdens deze incentive reis kunnen jullie ontspannen en genieten van de heetwaterbronnen, waaronder de wereldberoemde Blue Lagoon, en het noorderlicht bewonderen. Maar dat is nog lang niet alles! IJsland bied tal van mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en teambuilding activiteiten. 

Onze ervaren gidsen nemen jullie mee naar de mooiste plekken van IJsland en delen hun kennis over de lokale cultuur en geschiedenis. De lokale keuken wordt ook niet vergeten, er word gedineerd op unieke locaties waarbij jullie de IJslandse keuken leren kennen en lokale delicatessen kunnen proeven.

Kortom, deze "Hot and Cold" personeelsreis naar IJsland biedt een combinatie van ontspanning en avontuur, cultuur en natuur, en zakelijke activiteiten en teambuilding. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze incentivereis naar IJsland, en leer over de mogelijkheden! Creëer samen met ons de meest memorabele ervaring voor jouw team!

Ook in IJsland:

Spectaculaire incentivereis naar IJsland

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Activiteiten

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard