• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Een spectaculaire incentivereis naar IJsland is een unieke ervaring die uw medewerkers nog lang zal bijblijven. Het land biedt adembenemende natuur, extreme avonturen en warmwaterbronnen die u nergens anders ter wereld vindt.

IJsland is niet alleen de perfecte bestemming voor wintersportliefhebbers, maar ook voor degenen die op zoek zijn naar avontuur en ontspanning. De Golden Circle-route is een populaire route die langs de meest iconische bezienswaardigheden van IJsland voert, zoals de Gullfoss-waterval, Geysir en Thingvellir Nationaal Park.

Een ander hoogtepunt van IJsland is de Blue Lagoon, een geothermisch bad dat wordt gevoed door ondergronds zeewater. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op het prachtige landschap.

Personeelsreis IJsland

Maar IJsland biedt ook tal van avontuurlijke activiteiten, zoals gletsjerwandelingen, ijsklimmen, sneeuwscootertochten en zelfs helikoptervluchten over de vulkanen en gletsjers. Een tocht op IJslandse paarden is ook erg speciaal. Deze vriendelijke paarden zijn voor iedereen berijdbaar. Tijdens deze reis ga je dineren in een traditioneel Viking restaurant, maar ook bij een modern design restaurant. 

Kortom, IJsland is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke incentivereis. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze spectaculaire incentivereis naar IJsland, en leer over de mogelijkheden!


Ook in IJsland:

Hot and Cold personeelstrip naar IJsland

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden en activiteiten

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard