• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
De gasten gaan Parijs op een wel heel erg originele manier verkennen, namelijk per fiets. Onder begeleiding van een gids bezoekt u in 3 uur tijd verschillende interessante wijken van de stad. Op deze manier komt u op plekken waar normaal gesproken geen toerist komt. U fietst door nauwe straatjes, langs parkjes en de schitterende gebouwen van Parijs.

’s Avonds staat er een Dinner Cruise op de Seine op de agenda. Paris by night!

Ontdek vanavond de mooiste bezienswaardigheden vanaf het water. Aan de voet van de Eiffeltoren ligt een boot op onze gasten te wachten. Door de grote ramen heeft men een prachtig uitzicht op de verlichte monumenten langs de Seine. Aan boord wordt een uitstekend 3 gangen menu geserveerd.

Alternatief voor de Dinner Cruise kan zijn een avond met show in de Paradis Latin Een wervelend typisch Parijs cabaret, in het hartje van het Quartier Latin. Dit spektakel is een cabaret van het eerste uur, gevestigd in het authentieke theater van eind vorige eeuw. Bij aanvang wordt de groep welkom geheten, waarna men een 3 gangen menu inclusief ½ liter wijn en ½ liter champagne krijgt aangeboden. Na het diner begint het spektakel welke 2 uur duurt. De uitvoering vindt niet alleen op het podium plaats, maar de zaal wordt op ludieke wijze hierin betrokken. Het succes van de show zit ‘m in de getalenteerde artiesten en de originele choreografie. Het is een ware symfonie van kleuren, muziek en dans. Natuurlijk zal men hier ook Frankrijks nationale dans de Cancan zien. Al met al een levendige show met een aanstekelijk ritme.

De groep bezoekt Montmartre. Deze charmante wijk is nog even aantrekkelijk als vroeger en de dorpse atmosfeer is merkwaardigerwijs intact gebleven. De gasten wandelen door de wijk waarbij men door de kronkelende straatjes loopt langs gezellige pleintjes zoals Place du Tertre en over de lange trappen van de Sacré Coeur.

Programma zoals omschreven incl.:
– Vervoer per Thalys
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 3* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard