• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
Samen met uw gasten zult u tijdens deze 4-daagse incentivereis genieten van een gezonde hoeveelheid actie, teambuilding en exclusiviteit.

In ‘the middle of nowhere’ worden u en uw gasten verrast met een traditionele Lapse welkomstceremonie. Het ijs wordt gebroken met kampvuren en kaarsen. Deze creëren een magische atmosfeer, terwijl de deelnemers van een heerlijk warm welkomstdrankje genieten en luisteren naar spannende Lapse verhalen.

De deelnemers worden goed gekleed op de temperatuur. Een korte uitleg volgt, dan zet de incentive zich voort per sneeuwscooter door prachtige besneeuwde bossen en bevroren rivieren. De groep wordt in teams verdeeld voor een aantal zeer grensverleggende activiteiten zoals sneeuw-quad rijden of ijskarten. Deze activiteiten worden begeleid door professionele instructeurs. ’s Avonds wordt iedereen bij het kampvuur in Snowland ontvangen met een warme Glög.

Per snowmobile gaan de gasten naar de rendierenboerderij. Hier volgt een uitdagende cursus rendier rijden. Wanneer de gasten dit onder de knie hebben wordt de tocht vervolgd naar een ‘Husky farm’. De gasten gaan meemaken hoe het is om zelf een slee te besturen die wordt getrokken door een groep ongeduldige, vrolijke husky’s. Een spectaculaire activiteit die u niet mag missen!

Op een van de avonden zal een themafeest plaats vinden. Een deel van de outfit ligt al klaar in de hotelkamer bij aankomst: een avond vol humor en vermaak.

De gasten gaan een bezoek brengen aan de bekendste inwoner van Rovaniemi: de Kerstman! De deelnemers kunnen een kijkje nemen in zijn beroemde postkantoor. Hier ontvangt de goede man per jaar meer dan 700.000 poststukken van kinderen uit de hele wereld.

Op culinair gebied zullen de gasten diverse traktaties genieten. Uitgebreide ontbijtbuffetten, een diner in een typisch Lapse ‘Kota-tepee’ (authentieke Lapse tent) en een gezellige lunch bij een kampvuur. Voor één diner zult u langs een met kaarsen verlichte route uitkomen bij een ijsrestaurant. Dit restaurant is geheel opgebouwd uit ijsblokken en ook het interieur bestaat uit ijs, ijs en nog eens ijs. Menukaarten van ijs maken het diner in dit ijspaleis helemaal compleet. Temidden van al dit ijs wordt een warm 3-gangen diner geserveerd. Natuurlijk dineren de gasten in comfortabele thermopakken om zo optimaal te genieten van deze bijzondere avond.

Naast de activiteiten is er voldoende tijd om vrij te besteden. Een prima gelegenheid om kennis te maken met de authentieke Finse sauna’s, een stevige wandeling of gewoon lekker winkelen. Ook zijn er diverse bars en een dansgelegenheid nabij het hotel.

Heeft u een team dat van uitdaging en cultuur houdt? Dit gemakkelijk te boeken arrangement is een personeelsuitje om nog jaren van na te genieten!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard