• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
De deelnemers aan deze 3-daagse incentivereis naar Malta zullen overnachten in een uitstekend 5-sterrenhotel.

Voor de meetings is in het hotel een vergaderzaal met conferentiefaciliteiten gereserveerd. Bovendien zijn flip-over en een projectiescherm aanwezig. Tijdens de vergaderingen is er optioneel een break-out room ter beschikking waar koffie, thee en iets lekkers geserveerd worden.

Om een goede balans te creëren tussen geestelijke en lichamelijke activiteit is na het vergaderen het moment gekomen voor pure lichamelijke uitdaging! U gaat met uw groep op sportieve wijze Malta ontdekken, namelijk per mountainbike! De runs worden afhankelijk van de groep zo spectaculair mogelijk gemaakt. De gemiddelde run duurt zo’n 2,5 uur. Om de overgang niet al te abrupt te laten verlopen vindt er voorafgaand aan het fietsen een passende lunch plaats in een pittoreske locatie.

Om de samenwerking op communicatief vlak te bevorderen wordt de ‘silent city’ Mdina ontdekt. Met een vragenlijst, polaroid camera en plattegrond onder de arm beginnen de gasten aan de Photo Treasure Hunt. De participanten moeten vragen beantwoorden en foto’s van de mooiste plekjes in Mdina nemen. Denken doet men in beelden, niet in tekst. Dit maakt deze opdracht een sterke uitdaging op communicatief vlak. Evenwicht in overleg, creatief denken en vindingrijk handelen zijn de sleutel tot het succes van deze opdracht.

Culinair is er een passende compositie gemaakt om deze zakenreis compleet te maken. Van sfeervol diner met een inspirerend uitzicht over de baai van Balluta en Spinola tot diner aan boord van een prachtig jacht. Tijdens dit laatste diner kunnen de gasten proosten op de bereikte resultaten terwijl het schip uitvaart. Een gids zal vertellen over het uitzicht en over de indrukwekkende geschiedenis van Malta.

Wilt u met uw team op inspirerende wijze de koppen bij elkaar steken?

Door vergaderen en teambuilding in een bijzondere omgeving zal het rendement van de bijeenkomsten ook bovengemiddeld hoog zijn! Via deze website kunt u gemakkelijk een actuele offerte aanvragen.

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 5* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard