• Beschijving
  • Inclusief
  • Exclusief
Meteen na aankomst kunnen de gasten de stad “ondergaan” tijdens een gezellige en boeiende stadwandeling. Er is geen betere manier om kennis te maken met Istanbul!

Op zeer creatieve wijze bezoekt de groep de Grote Bazaar. In teams moet er stevig in het Turks en met handen en voeten worden onderhandeld. Een uitdagende activiteit die tot vele hilarische momenten zal leiden!

Op een eigen traditionele Turkse boot geniet de groep van de exotische skyline van de stad Istanbul tijdens een tocht over de Bosporus. Onderweg wordt er in een prachtige baai geluncht. Aan boord een luxueus buffet bereid met verse lokale gerechten.

Tijdens deze reis is er voldoende tijd beschikbaar ter vrije besteding. Een prima gelegenheid om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan de Blauwe Moskee, het Topkapi Paleis of het museum van de Hagia Sophia.

Wilt u samen met uw collega’s drie dagen ondergedompeld worden in deze mystieke stad? Vraag dan eenvoudig de offerte aan via deze website. U ontvangt deze met een uitgebreide programma omschrijving.

No details found.

No details found.