• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
‘Earth, Wind and Fire’, drie basis elementen die op een bijzondere en actieve manier zijn verweven in het reisprogramma. Ieder element staat garant voor een unieke beleving van Lissabon en haar prachtige omgeving als bestemming. Alhoewel de gasten als team worden uitgedaagd is het een ontspannen belevenis die men nog lang na blijft.

Schip Ahoy!

Als heuse matrozen stappen de gasten aan boord, de zeilen worden gehesen en met de wind in de zeilen trotseert men de golven van de Taag. Een heerlijk ochtend briesje en magnifiek uitzicht op de rijke Portugese kust. Ontspannen genieten van de kleurrijke schittering op het water óf actief de trossen los, het is aan u.

Met hoge snelheid stuivend over het water: een spectaculaire RIB boottocht brengt de échte avonturier in het team naar boven. Voor sommigen een droom die uitkomt, voor anderen iets waar ze nooit over hebben durven dromen! Een absolute topper in het programma!

Take a Ride! Onder begeleiding van een ervaren chauffeur gaat ieder team de strijd met elkaar aan tijdens een avontuurlijke jeep safari. Tezamen in stoere jeeps, bepakt met een roadbook en uitrusting houdt men zijn jeep op de juiste koers. Een spannende rit die afwijkt van de begaande paden, dwars door kleine riviertjes. Het ruige heuvellandschap brengt de gasten uiteindelijk in de koninklijke plaats Sintra. Een mooie slingerende kustroute, langs plaatsen zoals Estoril en Cascais, is een perfecte afsluiting van deze actieve middag

’s Avonds komt het vuur in de gasten los tijdens een exclusief diner op een trendy en bijzondere locatie. Een oud pakhuis, fantastisch omgetoverd tot een modern en sfeervol restaurant en club, is het perfecte decor voor een gezellige avond uit. Tongstrelende gerechten doen de smaakpapillen verbazen en de gasten verlangen naar meer. Sluit de reis bruisend af en ‘swing the night away’

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard