• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
De deelnemers aan deze actieve 3-daagse incentive reis naar Italië zullen overnachten in een uitstekend 5-sterren hotel in het centrum van Rome. Deze reis is zeer geschikt als teambuilding, fun, uitgaan, actie en om te genieten.

Na een van de lunches staan er bij het restaurant golfkarretjes klaar om de gasten op originele wijze kennis te laten maken met de stad Rome. Heel comfortabel zittend, passeert men onder andere het Circus Maximus, de termen van Caracalla en het Colosseum.

Er is een speciale reservering voor de groep gemaakt in het Vaticaan.

Onze gasten hoeven niet in de rij te staan, maar kunnen zo naar binnen lopen.

Onder leiding van een gids wordt er een bezoek gebracht aan het museum, de Sixtijnse Kapel en de Sint Pieter Basiliek.

Onder begeleiding van een gids gaan de deelnemers een wandeling maken langs de beroemde pleinen en fonteinen van Rome, zoals Piazza Navona, Piazza di Spagna en de Trevi Fontein. De wandeling eindigt in een van de oudste cafés van Rome. Hier wordt een luxe koffie met allerlei lekkers geserveerd.

Voor de innerlijke mens wordt tijdens deze incentive goed gezorgd. Een mix van tongstrelende diners en bijzondere dinerlocaties maken deze reis een culinair feest!

Naast het programma is er voldoende tijd om lekker te slenteren door de straatjes van de wijk Trastevere, te winkelen, één van de vele musea die de stad rijk is te bezoeken of gewoon even te relaxen in het hotel.

Zoekt u een stijlvol en cultureel arrangement voor een gunstige prijs? Vraag gemakkelijk de offerte aan en ontvang snel de uitgebreide programmaomschrijving voor deze incentive naar Italië

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 5* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard