• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Een relatiereis naar Malta is de perfecte manier om je zakelijke relaties te belonen en te versterken. Malta biedt niet alleen prachtige stranden en een rijke geschiedenis, maar ook tal van zakelijke mogelijkheden en een bloeiende economie.

Relatiereis MaltaHistorisch Malta

Malta bestaat voornamelijk uit drie eilanden; Malta, Gozo, en Comino. Deze drie eilanden worden vaak allemaal gebruikt voor een incentivereis. Alle culturen die ooit op de Middellandse zee hebben geheerst komen samen op deze eilanden.  Tijdens uw relatiereis naar Malta kunt u genieten van de prachtige architectuur en historische bezienswaardigheden, zoals de middeleeuwse stad Mdina en de oude tempels van Hagar Qim en Mnajdra. Ook biedt Malta een bruisend nachtleven en een bloeiende culinaire scene, met een mix van traditionele Maltese gerechten en internationale keukens.

Zakelijke mogelijkheden

Maar Malta biedt ook tal van zakelijke mogelijkheden, zoals conferentiecentra en vergaderfaciliteiten in luxe hotels. Een relatiereis naar Malta biedt de mogelijkheid om de zakelijke relaties te versterken, terwijl je tegelijkertijd geniet van de prachtige omgeving en lokale cultuur.

Relatiereis MaltaOf je nu op zoek bent naar ontspanning, zakelijke mogelijkheden of een combinatie van beide, een relatiereis naar Malta biedt het allemaal. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze relatiereis naar Malta, en leer over de mogelijkheden! 

Ook in Malta:

Bijzondere personeelsreis Malta

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Activiteiten

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard