• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
Het is tijd om Miami te ontdekken. In de ochtend zal de groep de stad en South Beach bezoeken. Ook wordt een bezoek gebracht aan het Art Deco-district. Deze wijk is beroemd vanwege de vele huizen in pasteltinten. Dit is echt the place to be. Let in deze kleurrijke wijk vooral op de typische architectuur en de vele Art Deco details! De tour eindigt bij een trendy strand locatie.

Hier is het genieten van de relaxte muziek en heerlijk eten.

Een exclusieve cruise langs het mooie Biscayne Bay en Star Island. Met een glas wijn of een lekker koud biertje genieten de gasten van de anderhalf uur durende tocht langs Miami’s oneindige kustlijn. De indrukwekkende skyline, de haven, Fisher Island en “Millionaire’s Row” zijn om nooit meer te vergeten. Vele beroemdheden vertoeven op één van de vele eilandjes die Miami Beach rijk is.

In een groene omgeving met palmbomen en onder een strak blauwe hemel kunnen degene die reeds kunnen golfen, 9 of 18 holes lopen. In Florida zijn golf certificaten niet nodig. Voor degene die nog nooit hebben gegolfd kan er een golf clinic worden georganiseerd. Een echte professional laat de kneepjes van het vak zien.

Al vliegend met een snelle airboat over het water en door het riet in het Everglades Safari Park. Ontdek Alligator Island, cross door Shark Valley of bezoek de jungle van dit enorme park. Hier ontdek je de vele exotische vogels, planten én krokodillen!

Culinair zullen de deelnemers worden getrakteerd op stijlvolle diners op exotische locaties. Alle lunches en diners zijn bij de reis inbegrepen. Bijvoorbeeld in een Oosters getint restaurant waar u Miami’s beste sashimi, sushi of één van de andere culinaire geneugten kunt genieten. Bij de afsluiting zal het entertainment variëren van een DJ, vuurspuwers tot percussionisten, tango dansers en nog veel meer!

Opmerking: In de periode 1 juli tot 1 december bestaat er een verhoogde kans op orkanen in deze regio!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 5* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard