• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Op zoek naar een spectaculair bedrijfsuitje in Nederland? Denk dan eens aan raften! Dit is een avontuurlijke activiteit waarbij je met een groep over de rivier stroomt en de stroomversnellingen trotseert. Het is een uitstekende manier om je team te verbinden en samen uitdagingen te overwinnen.

Na een spannende rafting sessie is het tijd om te ontspannen en te genieten van een gezellige kookworkshop. Hierbij kun je samen met je collega's de heerlijkste gerechten bereiden en samen genieten van een smakelijke maaltijd.Raften Nederland

Dit bedrijfsuitje in Nederland biedt dus een combinatie van avontuur, teambuilding en ontspanning. Er zijn verschillende locaties in Nederland waar je kunt raften en kookworkshops kunt volgen, zoals in de Ardennen of de Veluwe.

Met dit spectaculaire en gezellige bedrijfsuitje in Nederland ben je verzekerd van een onvergetelijke dag, of meerdere dagen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor dit spectaculaire bedrijfsuitje, en leer over de mogelijkheden!

Ook in Nederland:

Skutsjesilen in Friesland. Gezellig en actief!

Swinging Amsterdam: personeelsuitje

Teambuilding: uitdagende Sloepen Challenge

Rally en kookworkshop in het Groene Hart

Vergader-incentive Maastricht: wijnproeven, grotdiner, thermen

Personeelsdag op Texel

Of bekijk onze andere bestemmingen!

- Ontvangst met koffie, thee en muffins - Materialen zoals wetsuit, zwemvest en helm - Originele foto als aandenken - Vijf consumpties bij kookworkshop per persoon

No details found.