• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
Op slechts een uur rijden van zowel Edinburgh als Glasgow ligt The Gleneagles Hotel. Omgeven door drie prachtige golfbanen en met spectaculaire uitzichten over Perthshire.

Niet alleen het golfen maar ook het dineren is hier een waar feest.

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste lokale producten.

Eind van de middag verzamelen op de luchthaven voor de vlucht naar Edinburgh. Bij aankomst op de luchthaven transfer naar het Gleneagles Resort. Nadat de groep is ingecheckt wordt het diner geserveerd in het Strathearn Restaurant.

In de ochtend kunt u genieten van een zeer uitgebreid ontbijt buffet waarna u gaat spelen op één van de historische banen van Gleneagles; The Queen’s Course, The King’s Course of The PGA Centenary. Er worden luxe lunch pakketten meegegeven voor onderweg. De middag is ter vrije besteding. In de avond een gastronomisch 3-gangen diner in Deseo Restaurant.

De volgende dag speelt u na het ontbijt 18 holes op een van de drie banen die het resort rijk is. Voor de lunch wordt wederom gezorgd. In de middag transfer naar de luchthaven van Edinburgh voor de vlucht terug naar Schiphol.

Er gaan meerdere vluchten per dag naar Edinburgh. U kunt zelf uw gewenste vluchtschema samenstellen. Met een verblijf in Gleneagles legt u zelfs de meeste verwende golfer in de watten. Golfen op Gleneagles is voor elke golfer een hoogtepunt, dus deze trip zal niet snel vergeten worden!

Het is mogelijk het arrangement uit te breiden met bijvoorbeeld een excursie, whisky proeverij, spa behandelingen of een vergaderarrangement. Er is een alternatief programma voor non-golfers.

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 5* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden
– 2x Green fees

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard