• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
Al fietsend komen de gasten de eerste monumenten van deze eeuwige stad tegen, zoals de thermen van Caracalla, het Circus Maximus en het Colosseum. De deelnemers zullen onder begeleiding van een gids wandelen over het levendige plein Campo di Fiori, waar het Romeinse nachtleven zich afspeelt. Er zijn vele gezellige wijnbarretjes die om het plein liggen.

De deelnemers worden in teams verdeeld voor een rally door de stad, geïnspireerd op het Bernini Mysterie. De teams moeten proberen om de kardinalen het leven te redden aan de hand van een roadbook en aanwijzingen van lokale gidsen in de stad.

Ook brengen de gasten een bezoek aan Trastevere, de kleurrijkste en meest interessante wijk van Rome en tevens een van de oudste wijken van de stad. De laatste jaren is de wijk uitgegroeid tot de meest hippe wijk van Rome met ateliers, winkeltjes en vele gezellige cafés. Dit is ook de plek waar het nachtleven zich afspeelt.

De gasten brengen een bezoek aan een prachtige Italiaanse villa, annex wijnboerderij. De villa wordt omgeven door wijngaarden en olijfbomen. Deze dag biedt een combinatie van bezoek aan de wijnkelders en wijnen proeven evenals het proeven van heerlijke salami’s, hammen en kazen. De gasten gaan tevens in de binnenplaats aan de slag om hun eigen tradionele pizza te bereiden voor het diner.

De gasten dineren in een restaurant op de Via Appia, de weg die de Romeinen meer dan 2000 jaar geleden hebben aangelegd. En er wordt gedineerd in een restaurant dat op een fantastische manier de sfeer van Trastevere weergeeft. Er is muziek en entertainment. Vaak groeit een bezoekje uit tot een groot feest.

Wilt u een duidelijke offerte met uitgebreide reisomschrijving, vraag deze dan gemakkelijk en snel aan!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachtingen in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard