• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
De Fun & Ski Incentive vormt een onvergetelijk wintersportweekeinde. We verblijven dicht bij het vliegveld zodat een compleet 3-daags wintersportprogramma mogelijk is met vertrek op vrijdag en terugkeer op zondag.

Na aankomst op het vliegveld is er een ultrakorte transfer per taxi of touring car naar uw 4* hotel met zwembad, fitness en sauna in hartje stad. De groep installeert zich rustig op de kamers. Vervolgens is er in een eigen zaal koffie, thee en een broodje. Skiërs en snowboarders pendelen ondertussen in kleine groepjes naar de verhuur waar zij wintersportmateriaal krijgen aangemeten. Kledinghuur is ook mogelijk.

Zij die niet de pistes op te gaan, krijgen de handige City Card, voor gratis openbaar vervoer en gratis toegang tot diverse musea en attracties.

Vrijdag vertrekken de skiërs en snowboarders rond 11.00 uur met de skibus naar een van de vele skigebieden in de omgeving. Maximale rijafstand is 45 minuten. Een groot gletsjerskigebied garandeert sneeuwzekerheid. Na een gezamenlijke lunch gaat u om 13.00 uur de piste op in kleine groepen met een vergelijkbaar ervaringsniveau. De beginners krijgen skiles, de gevorderden en cracks een gids. Na een uurtje après-ski gaat u om 17.00 uur terug naar het hotel, waar u geniet van het zwembad en een heerlijk diner. Theaterbezoek (opera) behoort tot de mogelijkheden!

 

Zaterdag bezoekt u een tweede skigebied, opnieuw met de skibus. Dit keer skiën of boarden we de hele dag. Lunch is op de piste. Zaterdagavond wordt de groep verrast met een diner op een schitterende locatie.

Zondag verkent u met uw skileraar of gids het kleine maar zeer fijne skigebied aan de rand van de stad. Beginners leven zich uit op een blauwe piste. Gevorderden skiën op rood en zwart. De cracks kunnen hun tanden zetten in spectaculair steile offpiste afdalingen. Samen met de niet-skiërs lunchen we om vervolgens met de hele groep de fun van een minibob wedstrijd te beleven. Na een ludieke fotosessie kunnen de fanatiekelingen nog een uurtje skiën en dan terugkeren naar het hotel.

Na een afsluitende gezamenlijke borrel wacht de taxi of touring car voor de korte transfer naar het vliegveld. Vroeg in de avond arriveert u weer in Nederland.

– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– 2 Overnachtingen in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Uitstekend materiaal
– 3 Dagen skipas
– Gids/skileraar
– Minibob fun event

– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard