• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
Een bijzondere manier om Valencia te ontdekken is per fiets! Door de rivierbedding en langs de architectonische hoogstandjes van de architect Calatrava. U ziet de meest  exotische vissen en haaien boven u zwemmen in een uniek aquarium waar verschillende wereldzeeën zijn nagebootst.

Er worden in het oude stadshart verschillende tapas barretjes bezocht, waar de Iberische hammen nog aan het plafond hangen. Hier volgt een heerlijke proeverij van tientallen kleine schaaltjes met typische Spaanse hapjes. Tijdens deze tapas tour loopt u met een gids van de ene naar de andere cultuurschat. Onder andere het rijk gedecoreerde barokke paleis van de Markies en de kathedraal, die uit drie verschillende bouwstijlen is opgetrokken. Uiteraard ziet u ook de zijdebeurs die op de Werelderfgoedlijst staat, maar u komt ook op bijzondere plekjes zoals het charmante Plaza Redonda, dat populair is bij de Valencianen.

Een bezoek aan een van de mooiste overdekte markthallen van Spanje mag niet ontbreken, hier snuift u de couleur locale op bij duizend verschillende kraampjes. Door hier een opdracht toe te voegen ontstaat er een leuke interactie met de vriendelijke lokale bevolking.

U dineert in een historische markthal en een typisch Spaanse bodega, waar u wordt ontvangen met de opzwepende klanken van een Tuna band.

Als de avond is gevallen over Valencia, bruist de stad nog steeds. Wordt het een glas Horchata in een gezellig cafeetje in de oudste wijk El Carmen of een cocktail in de trendy openlucht discotheek in de stad van kunst en wetenschap?

De laatste dag maakt u zelf een echte Spaanse paella en Sangria bij een lagune, die omgeven is door een prachtig natuurgebied. Aan boord van een platbodem boot of in een historische visserswoning geniet u van de zelfklaargemaakte gerechten.

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– 2 Overnachtingen in 4* hotel met uitgebreid ontbijt
– Maaltijden en drankjes
– Activiteiten
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– Overige drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Fooien
– Uitgaven van persoonlijke aard