• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
Vanaf de luchthaven van Edinburgh wordt de groep comfortabel naar het 5* Balmoral Hotel gebracht. In dit stijlvolle hotel wordt een brunch geserveerd en dan is het maar een paar stappen naar Waverly Station waar u opgewacht wordt in de First Class Waiting Lounge. Een doedelzakspeler zorgt voor de muzikale omlijsting bij de trein die, exclusief voor uw groep, al klaarstaat voor vertrek.

De trein rijdt vanaf Waverly Station via Stirling en Gleneagles naar Dalwhinnie waar het Highland Folk Museum wordt bezocht. Aan boord wordt deze eerste avond een informeel diner geseverveerd in de prachtige restauratiewagen. In het gezellige barrijtuig ontmoet de groep daarna een zeer authentieke storyteller die de verhalen over de Schotsen helden tot leven brengt. Hij neemt de gasten mee, terug in de tijd.

De volgende morgen eerst ontbijt aan boord en daarna bezoek per touringcar aan Rothiemurchus Estate, een schitterend landgoed met veel bossen en lochs. De gasten kunnen deelnemen aan het kleiduiven schieten of aan een Highland Safari onder leiding van een natuurgids die alles over de lokale flora en fauna vertelt.

Dan reist de groep per trein weer verder richting Culloden, Inverness langs de Moray-kust naar Keith waar de Strathisla Distillery, bekend van de Chivas Regal, wordt bezocht. Weer aan boord is het tijd voor het diner, formeel, op chique, deze keer! De trein blijft ’s nachts staan in Perth.

De laatste morgen rijdt de trein over de grote Forth Railway Bridge terug naar Edinburgh Waverly Station waar de de treinreis rond 9:45 uur eindigt. Daarna zijn er diverse opties voor vrije tijd in Edinburgh en terugvluchten. Let op! Deze exclusieve trein rijdt in de periode mei – oktober.

Door het all-inclusive karakter van dit programma weet u op voorhand precies wat uw totale kosten worden!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– 3-daags programma in en buiten de trein
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard