• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
De deelnemers aan deze 4-daagse incentivereis naar Malta zullen overnachten in een excellent 5-sterrenresort.

U en uw gasten zullen met paardenkoetsjes Rabat en de aangrenzende stad Mdina verkennen. Prachtig gelegen op een heuvel met een weids uitzicht over het eiland.

De gasten gaan aan boord van een fraai zeiljacht met een overheerlijk ruim zonnedek. Het schip maakt een toch naar een naastliggend eiland, Comino. Aan boord is een koud buffet aanwezig en een bar die de gehele reis geopend is.

Het met fakkels en kaarsen verlichte privé strand van het hotel is het decor van een sfeervolle beach-barbecue. Onder het genot van heerlijke muziek wordt er versgevangen vis gegrild. Een zeer bijzondere avond!

In speedboten zullen de deelnemers naar het eiland Gozo gaan. Op eigen gelegenheid wordt het eiland per jeep ontdekt door middel van een ‘things to do’ lijstje waarin culturele elementen en de mooiste stranden op speelse wijze onder de aandacht worden gebracht. De speedboot legt tevens aan in de Blue Lagoon voor een frisse duik.

Op een van de avonden gaan de gasten geheel in stijl met oldtimers naar een chique diner locatie. In een unieke villa geheel in barokstijl vindt er een galadiner plaats. De gasten worden onthaald door een fakkeldrager, drummers en een hoornblazer. Een harpiste en een violiste zorgen voor de muzikale begeleiding en dansers zorgen voor kleurrijk geheel.

De gasten worden naar de hoofdstad Valetta gebracht. In deze prachtige oude stad gaan ze terug naar de tijd van de Knights of St. John. Tijdens de tour wordt een bezoek gebracht aan de Upper Barrakka Gardens, die een prachtig uitzicht over de Grand Harbour bieden, gevolgd door de St. John’s Co-Cathedral en Casa Rocca Piccola, een Palazzo uit de 16e eeuw.

Op zoek naar een luxe incentive die alles te bieden heeft? Vraag snel en gemakkelijk de offerte aan!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard