• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
Deze 3-daagse incentive is zeer geschikt  voor zakelijk gebruik. De deelnemers overnachten in een uitstekende 4-sterren ‘business’ hotel, met moment voor de zakelijke gelegenheden als diverse sportieve en culturele activiteiten

De gasten wandelen samen met de gids langs de meest bekende plekjes van Rome, zoals de Spaanse trappen, de Trevi Fontein, Piazza Navona en het Pantheon, een van de meest indrukwekkende monumenten uit de antieke Romeinse tijd.

Als iedereen nog fris is in de ochtend, is dit het moment voor de zakelijke bijeenkomst. In de meetingroom staat een flip-over waar de gasten gebruik van kunnen maken. Tijdens de pauze wordt koffie, thee en iets lekkers geserveerd.

De deelnemers maken onder begeleiding van een gids een stadstour per fiets.

Het Romeinse Forum, Circus Maximus, het Colosseum en de Tiber staan hierbij onder andere op het programma.

Voor de innerlijke mens wordt tijdens deze zakelijke incentivereis goed gezorgd. De deelnemers worden naar een hip en modern café in het centrum gebracht waar schalen met allerlei heerlijke Italiaanse voorgerechten, salades en pasta’s klaar staan. Daarnaast zal het gezelschap naar één van de meest karakteristieke restaurants van Italië gaan. Het restaurant is gebouwd op de ruïnes van het authentieke theater van Pompeo (niet te verwarren met het dorpje Pompei). Tenslotte zal de groep ook dineren een prachtig restaurant dat het voorbeeld vormt van de echte Italiaanse keuken. De specialiteit van dit restaurant is ‘antipasti’.

Zoekt u een professionele vergaderoplossing voor een gunstige prijs? Vraag dan via deze website op uw gemak offerte aan. Deze zult u snel in huis hebben tezamen met een uitgebreid programma van deze vergaderincentive.

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachtingen in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard