• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Ontdek het charmante Spanje tijdens een personeelstrip naar exceptioneel Valencia! In deze stad kijk je je ogen uit: de moderne kunst en wetenschap gebouwen worden afgewisseld met historische gebouwen.

Tijdens deze exceptionele personeelsreis naar Valencia ga je de stad verkennen per fiets, en kun je de bruisende centrale markt bezoeken. Je zintuigen worden verwend terwijl je langs deze markt dwaalt, waar vers fruit en ambachtelijke lekkernijen je verleiden. Valencia is de geboortestad van de paella, en is in het algemeen een culinaire stad. Geniet hier van overheerlijke Spaanse tapas en Sangria! Ook kun je zelf Paella maken tijdens een kookworkshop op een unieke locatie!

Valencia staat bekend om zijn prachtige stranden, waar je kunt ontspannen en genieten van de zonnestralen terwijl je luistert naar het kalmerende geluid van de golven. Of je nu deelneemt aan een opwindende watersportactiviteit of gewoon lekker luiert met je voeten in het zand, het strand biedt de perfecte ontsnapping uit het dagelijkse leven. Daarnaast bied Valencia veel uitgaansgelegenheden en kun je de avond afsluiten in het trendy openlucht discotheek. Kortom, in deze charmante stad is van alles te beleven!

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze Personeelstrip naar exceptioneel Valencia en leer over de mogelijkheden voor deze onvergetelijke reis!

Ook in Spanje:

Vergaderincentive in Andalusië

Zon, zee, en golf! Top golf bedrijfsreis Alicante

Fun personeelstrip naar uitdagend Marbella

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.: - Rechtstreekse vlucht - Belastingen en heffingen - 2 Overnachtingen in 4* hotel met uitgebreid ontbijt - Maaltijden en drankjes - Activiteiten - Transfers - Gids - Entreegelden
- Overige drankjes - Reis/bagageverzekering - Annuleringsverzekering - Fooien - Uitgaven van persoonlijke aard