• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
Grote snelle rubberen speedboten (RIB’s) staan garant voor een heftige portie adrenaline en plezier. Een spannende achtervolging over de Thames! Nabij de Tower Bridge zullen de boten een paar stevige pirouettes maken, goed vasthouden dus! Bij de finish een welkom met een glaasje whisky om weer op te warmen.

Dit arrangement is het perfecte bedrijfsuitje als u actie zoekt!

De groep doet een ludieke speurtocht door de stad. De beroemde zwarte taxi’s zijn het vervoersmiddel voor de exact 2 uur waarbinnen de deelnemers de opdrachten moeten vervullen. Hierna moeten de deelnemers te voet verder. De deelnemers moeten de route uitzetten door de stad om diverse vraagstukken zo efficiënt mogelijk op te lossen en foto’s te maken van de opdrachten. Enkele opdrachten kunnen worden aangepast/ toegespitst op de behoeften van de groep. Het spel eindigt bij een café waar de prijsuitreiking plaatsvindt.

De groep wordt begeleid door een Nederlands sprekende gids. Op die manier leert iedereen snel de belangrijkste wetenswaardigheden over Londen.

De culinaire invulling is weer veelzijdig! De deelnemers gaan genieten van een Sunday Roastbeef lunch in een lokale pub. Tevens zal er een traditionele fish-and-chips lunch plaatsvinden. Er wordt gedineerd in een erg gave, hippe loungeclub.

 

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Excursies
– Gids
– Entreegelden

– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard