• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
Deze goed bewaarde incentive bestemming wordt ook wel het ‘Venetië van het noorden’ genoemd en staat met recht veelal bovenaan menig wensenlijstje. Direct bij aankomst wordt u muzikaal verrast en wacht u een ijskoude uitdaging! Wanneer het u gelukt is om uw kamersleutel op ludieke wijze te bemachtigen kan de reis beginnen! Geheel volgens een oude traditie wordt u welkom geheten doormiddel van een ‘brood en zout’ ceremonie, geniet u van heerlijke culinaire Russische specialiteiten en zingende obers.

Hop on… hop off!

Een oer-Hollandse fietstour voert uw gasten dwars door deze prachtige stad, langs bijzondere stadsschatten en laat u letterlijk proeven van hét Russische medicijn..Vodka! Duik in de geschiedenis van de Vodka en proef de diversiteit aan smaken, het zal uw gasten doen verbazen. Met gesmeerde keeltjes brengt u een bezoek aan de prachtige en kleurrijke bloedkerk, een waar kunstwerk! Feestelijk genieten doet u tijdens een uitstekend diner midden op de Neva Rivier waarna de Russische nachten nog lang zijn.

Om het bezoek aan St.Petersburg compleet te maken staat er een haast ‘royal visit’ op het programma aan dé Hermitage. In dit voormalige winterpaleis staan uw gasten versteld van de prachtige goed bewaarde kunstschatten van diverse meesters. Gefascineerd en geïnspireerd wordt de reis afgesloten met een smakelijke Russische lunch en is het tijd om afscheid te nemen van St. Petersburg. Do svidaniya!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden en drankjes
– Transfers
– Gids
– Entreegelden
– 2x Green fees

– Fooien
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard