Easy Incentive personeelsreizen De gemakkelijkste manier
om een onvergetelijke personeelsreis te organiseren!
Bekijk alle arrangementen Informatie

Personeelsuitje: actief vergaderen in Maastricht

Zakenmensen komen graag naar Maastricht. In deze Bourgondische, mondiale, gezellige, typisch zuidelijke en zonnige stad kun je prima vergaderen. Zeker als het nuttige ook nog eens gecombineerd wordt met ˜grotbiken" en andere (ont)spannende activiteiten.

Algemeen
Maastricht met zijn Bourgondische karakter, is een stad met internationale sfeer. Dit komt door het heuvelachtige landschap, de architectuur en het grote aantal Franse namen. De stad heeft veel te bieden; eeuwenoude kerken, historische panden, fraaie gevels en mooie doorkijkjes. In Maastricht kom je niets te kort als het gaat om winkelen, uitgaan en cultuur. Trefpunt is het Vrijthof met de beroemde Sint Servaas kerk. Het is hier goed toeven op één van de talrijke terrasjes. Wie van goed en gezellig tafelen houdt, is in Maastricht ook aan het juiste adres. De stad biedt een keur aan verfijnde restaurants en gezellige eetcafeetjes.

Personeelreis programma

Dag 1
Na aankomst in het 4-sterren hotel in Maastricht kunnen de gasten zich opfrissen.

Zodra alle gasten zijn gearriveerd kan de middag bijeenkomst beginnen.

In het hotel is een vergaderzaal gereserveerd. De gasten ontvangen een schrijfmap en pen en gedurende de gehele vergadering kunnen ze onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en frisdrank nemen. Gebruik van overheadprojector met scherm en flip-over en stiften is bij de zaalhuur inbegrepen. Indien gewenst kunnen een laptop en beamer aangevraagd worden.

In de pauze regelt de meeting host koffie en thee met wat lekkers erbij.

’s Avonds wordt er een lekker diner in het restaurant van het hotel geserveerd.

Wie zin heeft kan daarna nog even een afzakkertje nemen in een van de vele cafés die Maastricht rijk is. Uitgaan in Maastricht staat garant voor gezelligheid tot in de late uurtjes.

Dag 2
Na het ontbijtbuffet is er een vergaderzaal gereserveerd gedurende een dagdeel. Tijdens de vergadering staat er onbeperkt koffie, thee, mineraal water en frisdrank ter beschikking van de gasten. In de pauze wordt er verse koffie, thee en iets lekkers geserveerd.

Na afloop begeven de gasten zich naar het restaurant van het hotel voor een uitgebreid lunchbuffet.

In de middag is het hoogtijd voor wat actie. Met een luxe touringcar worden de gasten naar de mergelgrotten in Valkenburg gebracht. Daar wacht ze wel een hele bijzondere activiteit, ‘grotbiken’! Op een speciaal voor de grot aangepaste mountainbike leggen ze een parcours af van 8 tot 10 kilometer door een immens gangenstelsel. Onder leiding van een gids fietsen ze langs de mooiste plekjes van de grot en kunnen ze genieten van de zeer aparte sfeer die de mergelwereld te bieden heeft.

Na afloop keren de gasten terug naar Maastricht voor een heerlijk diner in het centrum.

Dag 3
Na het ontbijt wordt de groep in teams verdeeld voor ‘City Code Maastricht’. Al sinds de Romeinen wordt in Maastricht een geheim bewaard. Van generatie op generatie is dit geheim overgedragen. Tijdens een spannende rally door de stad, gebaseerd op de boek van Dan Brown ‘De Da Vinci Code’, ontdekken de gasten aanwijzingen die in de loop der eeuwen bij de belangrijkste bezienswaardigheden zijn achtergelaten. Als ze de aanwijzingen juist weten te combineren ontrafelen ze het geheim van Maastricht! De City Code Maastricht neemt een halve dag in beslag.

Na afloop van de rally gaan de gasten moe en voldaan én met nieuwe inspiratie naar huis.

 

Offerteformulier

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
 

Aantal deelnemers personen

Voorkeursdatum
 
Aanhef
Voornaam/Initialen*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
 
Uw commentaar en/of opmerkingen
 
* Verplichte velden

  ‹ Vorige pagina
 

Prijsindicatie
€ 358,00 p.p.

Personeelsuitje: actief vergaderen in Maastricht

Inclusief

Programma zoals
omschreven incl.
- overnachting in 4* hotel
- maaltijden (+drankjes)
- vergaderfaciliteiten
- catering tijdens
  meetings
- grotbiken
- City Code Maastricht
.
 


Exclusief

- BTW
-
uitgaven van persoonlijke
  aard.
 


Organisatiekosten

€ 2.500,- per groep
excl. BTW

Optioneel

Gebruik van een laptop en een beamer is op aanvraag.
Offerte aanvragen Bel ons: 023 553 00 24
Easy Incentive - Hendrik Figeeweg 3F 2031 BJ Haarlem - T 023 - 553 00 24 - E info@easy-incentive.nl Realisatie: HPU internet services