• Overview
  • Inclusief
  • Exclusief
Dag 1
De gasten arriveren ’s morgens rond 10.00 uur op eigen gelegenheid in het hotel. Ze worden gastvrij ontvangen met een kopje koffie of thee, met iets lekkers erbij. De bagage wordt opgeslagen in het bagagedepot van het hotel.

Zodra iedereen gearriveerd is vertrekt het gezelschap met een luxe touringcar naar het centrum van Amsterdam. In het centrum stappen de gasten aan boord van een luxe rondvaartboot voor een mooie tocht door de Amsterdamse grachten. Onderweg genieten ze van prachtige oude grachtenpanden, de talloze bruggen, de typische woonboten en natuurlijk het unieke stadsleven van Amsterdam.

Tijdens een lunch in een van de gezellige etablissementen in de binnenstad, kunnen de gasten de eerste indrukken van de hoofdstad laten bezinken. Bij de lunch is een ½ fles wijn, water en een kopje koffie of thee inbegrepen. De rest van de middag is vrij ter besteding. In Amsterdam is altijd wel iets te doen. Een bezoek aan het Rijksmuseum of het Rembrandthuis, exclusief winkelen op de PC Hooftstraat of lekker slenteren door de ‘negen straatjes’ en bij mooi weer een terrasje pikken.

Aan het einde van de middag verzamelen de gasten zich op de afgesproken plaats voor een transfer terug naar het hotel. Na het inchecken krijgen de gasten de gelegenheid om zich op te frissen en om te kleden voor een spetterende avond.

In feestelijke kleding verschijnen de gasten in de bar voor een lekker aperitief. Vervolgens is het tijd voor een Pré Party Dinner; een 3-gangen verrassingsmenu, inclusief een ½ fles wijn, water en koffie of thee.

Na het diner gaat het dak eraf. Een keer per maand staat er een unieke party met dé beste muziek van nu én uit de jaren 70, 80 en 90 op het programma. Speciaal voor mensen die in deze geweldige jaren zijn opgegroeid. Op diverse andere zaterdagen zijn er jazz-, thema- en ‘special guest’-avonden. Aan alles is gedacht, dus dat wordt voetjes van de vloer tot in de vroege uurtjes!

Dag 2
Heerlijk uitslapen of smullen van een uitgebreid ontbijtbuffet in de bar van het hotel. De rest van de dag kunnen de gasten op de eerste verdieping genieten van de ‘Active Spa’ van 800 m2. Een weldadige oase met cardio-fitness, zwembad, sauna en Turks stoombad, een weldaad voor lichaam en geest. Badkleding mag, maar is niet verplicht.

Uiteraard is het ook mogelijk om nog een keer naar Amsterdam te gaan. Dit kan met de gratis shuttlebus van het hotel om 10.30 uur of met eigen vervoer. De meeste winkels in de stad zijn op zondag van 12.00 – 17.00 uur geopend.

Lunch is vandaag op eigen gelegenheid, in de stad of in het hotel. In Amsterdam hoef je nooit lang te zoeken naar een gezellig restaurant of eetcafé. In het hotel staat het à la carte restaurant garant voor hoogwaardige culinaire creaties, maar de gasten kunnen ook 24 uur per dag in de ‘Sports & Media bar’ terecht voor een drankje en een hapje. De gasten hebben tot 18.00 uur de tijd om uit te checken.

Dit is een weekend waar iedereen met veel plezier op terug kan kijken.

Programma zoals omschreven incl.
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden (+ drankjes)
– Bus transfers
– Rondvaart
– Feestavond
– Active spa

– BTW
– Uitgaven van persoonlijke aard
– Retour naar het hotel op zondagmiddag