• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
De SloepenChallenge start om 13:00 uur in Loosdrecht (bij Hilversum), waar de teams worden ontvangen in de jachthaven met een lunch. Hierna volgt een korte presentatie en uitleg om te leren omgaan met de apparatuur en de sloepen.

Samen met je team vaar je een eigen route en strijd je voor de overwinning.

Dit doe je door onderweg opdrachten te vervullen. Ieder team wordt uitgerust met een Nokia E71,  voorzien van allerlei snufjes. Hiermee kun je de opdrachten  lezen, beantwoorden en je kunt de Real-time stand in de gaten houden.

Aan boord bevinden zich diverse drankjes en een pakket met zoete en hartige snacks.

De teams worden uitgerust met een gamephone en een GPS. Ze hebben vooraf geen idee waar ze komen en wat ze op hun weg over het water zullen aantreffen. De game start wanneer ieder team zijn eerste locatie met de eerste opdracht heeft gekregen via SMS. Punten zijn te verdienen door het zo snel mogelijk oplossen van opdrachten op de toegewezen locaties. Ook goed en snel varen en navigeren met de GPS is één van de sleutels naar de overwinning.

De teams zien elkaar nu en dan wel varen op het water, maar kunnen via de gamephone continu zien hoe ze in de ranking staan… dit leidt tot een spannende competitie. Er kan maar één team winnen…

De opdrachten die de teams moeten vervullen maken de Challenge tot een zeer gevarieerde competitie. Alle kennisgebieden komen voor in de Challenge, waardoor ieder teamlid zijn bijdrage levert aan het puntentotaal. Met bedrijfsgerichte bonusvragen, bonusopdrachten en foto-opdrachten zijn nog extra punten te verdienen. Spanning is er tot aan de finish!

Als de laatste SMS is verstuurd, keert iedereen weer terug naar de haven waar men rond de klok van zes zal arriveren. Onder het genot van een borrel wordt het winnende team bekend gemaakt. Aansluitend geniet men van een welverdiende barbecue met alles erop en eraan.

Een digitale fotocamera op de GamePhone slaat alle gemaakte foto’s op. Na uw Challenge worden de foto’s op de speciaal aangemaakte website gezet! Zo kan achteraf worden teruggekeken naar alle verrichtingen van de dag. Deze foto’s kunnen al tijdens de borrel op een groot scherm in een slide-show worden vertoond.

Teambuilding, kennis, inzicht en doorzettingsvermogen zijn vereist om als winnaar uit de bus te komen. Maar natuurlijk is deze dag voor iedereen een topper!

– Lunch
– Sloepen Challenge inclusief professionele begeleiding
– Gebruik communicatie-apparatuur
– Fotopresentatie op een scherm tijdens de borrel
– Locatiehuur
– Gehele dag drankjes (ook op sloepen)
– Prijs voor het winnende team
– Pakket (zoet en hartig) voor in de sloep
– Borrel na afloop
– Barbecue

– BTW
– Uitgaven van persoonlijke aard
– Vervoer naar en van de locatie op eigen gelegenheid