• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Deze luxe en goedkope personeelsreis naar Antalya is een unieke reis. Gelegen aan de prachtige kust van Turkije, biedt deze stad een perfecte mix van zon, zee en stranden, evenals een schat aan culturele bezienswaardigheden en activiteiten om van te genieten. Antalya staat bekend als een grote internationale badplaats in de Turkse Riviera, en is gelegen aan de voet van het Taurus gebergte.

Van 5-sterrenresorts aan het strand tot betaalbare appartementen en hotels, er is voor elk wat wils. Je kan genieten van luxe spa-behandelingen, gastronomische maaltijden in de beste restaurants en van een scala aan watersporten en andere activiteiten. Antalya zit vol leuke activiteiten, zoals het verkennen van de oude stad, en het bezoeken van de lokale markten. Maar raften in de Koprulu rivier, op een stoere jeepsafari, ziplinen, en een boottocht kunnen natuurlijk ook!

Dus kies voor deze luxe en goedkope personeelsreis naar Antalya! Een verblijf in deze bijzondere bestemming inspireert en biedt een onvergetelijke ervaring voor uw team! Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze incentivereis, en leer over de mogelijkheden!

Ook in Turkije:

Explore Istanbul

Istanbul vergaderen met overnachting

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
- vlucht
- belastingen en heffingen
- overnachtingen
- maaltijden
- drankjes
- transfers
- activiteiten

- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- fooien
- uitgaven van persoonlijke aard
- tourmanager Incentive Direct