• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Maastricht met zijn Bourgondische karakter, is een stad met internationale sfeer. Dit komt door het heuvelachtige landschap, de architectuur en het grote aantal Franse namen. De stad heeft veel te bieden; eeuwenoude kerken, historische panden, fraaie gevels en mooie doorkijkjes. In Maastricht kom je niets te kort als het gaat om winkelen, uitgaan en cultuur. Trefpunt is het Vrijthof met de beroemde Sint Servaas kerk. Het is hier goed toeven op één van de talrijke terrasjes. Wie van goed en gezellig tafelen houdt, is in Maastricht ook aan het juiste adres. De stad biedt een keur aan verfijnde restaurants en gezellige eetcafeetjes.

Programma

Dag 1

Meeting

De gasten worden in het centraal gelegen 4-sterrenhotel ontvangen en begeleidt door een meeting host.

In het hotel is een vergaderzaal gereserveerd voor een middagbijeenkomst. Schrijfmateriaal, een flip-over en een overheadprojector zijn bij de zaalhuur inbegrepen. Tijdens de pauze wordt er koffie, thee en iets lekkers geserveerd.

's Avonds wordt er een lekker 3-gangen diner in het restaurant van het hotel geserveerd.

Dag 2

Maastricht

Na het ontbijt is er een vergaderzaal gereserveerd voor de ochtendbijeenkomst.

Na de lunch hebben de gasten vrije tijd om de stad Maastricht op eigen gelegenheid te verkennen.

In de namiddag worden de gasten met een luxe touringcar naar het oudste en grootste wijndomein van ons land gebracht. Samen met de wijnboer maken ze een wandeling door het wijnbedrijf en horen ze alles over het wel en wee van de Limburgse landbouw. Uiteraard worden er ook wijnen geproefd.

De dag wordt afgesloten met een diner op een hele bijzondere locatie, namelijk in de versteende fauna van het Limburgse krijt! Daar waar 120 miljoen jaar geleden een ondiepe tropische zee spoelde, wordt nu, 30 meter onder het Zuid-Limburgse Heuvelland een gastronomisch 3-gangen diner geserveerd. De mergelgrotten zijn sfeervol gedecoreerd en verlicht met kaarsen. Op hoog culinair niveau wordt er invulling gegeven aan de avond.

Dag 3

Thermae 2000

Luxe ontbijtbuffet in het hotel. De gasten kunnen lekker uitslapen, want deze ochtend staat er niets op het programma.

Aan het einde van de ochtend checken de gasten uit. Bij het hotel staat een luxe touringcar gereed voor een transfer naar het bekende kuuroord Thermae 2000. Temidden van het rustgevende landschap kunnen de gasten 3,5 uur heerlijk ontspannen en optimaal genieten. In de minerale baden is badkleding vereist, in de sauna is vanuit hygiënisch oogpunt geen badkleding toegestaan.

Lunch op eigen gelegenheid.

Geheel verkwikt en uitgerust keren de gasten huiswaarts.

Programma zoals omschreven incl. - Overnachting in 4* hotel - Maaltijden (+drankjes) - Vergaderfaciliteiten - Catering tijdens meetings - Bezoek Thermae 2000
- Uitgaven van persoonlijke aard - BTW