• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

De eerste dag vertrekt de groep na een vroeg ontbijtbuffet naar Wekiva State Park waar gedurende een tocht per kano de unieke en bijzondere omgeving van de Wekiva Rivier wordt ontdekt. Maak kennis met de typische flora, fauna, de mooie vogels, schildpadden en kleine alligators.

De gasten nemen plaats op een airboat. Het is behoorlijk uitwaaien terwijl de airboat door de wildernis vliegt, hier en daar uitwijkend voor een krokodil! Dit vervoersmiddel is uniek in het bereiken van unieke stukjes natuur!

Een bezoek aan het Kennedy Space Centre is een van de hoogtepunten tijdens deze incentivereis naar Florida. Het Kennedy Space Centre fungeert als lanceerbasis voor het ruimteonderzoek van NASA. Hier bestaat de unieke mogelijkheid om een astronautentraining te volgen. Tijdens een tour vertelt een professionele gids alle ins and outs over de ruimte programma’s en eet een astronaut een hapje mee tijdens de lunch. Hierna wordt er een shuttle missie nagebootst, compleet met het uitvoeren van een landing en het bouwen van een solar systeem. Tegelijkertijd ervaar je de gewichtloosheid en wordt er uitleg gegeven over het leven in de space shuttle. Na dit innovatieve programma ontvangen alle gasten een certificaat.

Culinair zullen de gasten worden getrakteerd op heerlijke driegangen diners op bijzondere locaties. Als afsluiter zal de groep in een zeer bekend restaurant de fijne kneepjes van het kookvak worden geleerd. Dit onder leiding van een professionele kok. Niet alleen leerzaam maar tevens een perfecte afsluiting van deze reis!

Opmerking: In de periode 1 juli tot 1 december bestaat er een verhoogde kans op orkanen in deze regio!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 5* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard