• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
Wil je met je collega’s even helemaal weg uit de hectiek van alledag in een prachtige omgeving? Dan is het authentieke en mondaine Seefeld dé wintersportplaats om naar toe te gaan. Het meer dan 50 jaar oude stijlvolle centrum is autovrij, waardoor je te voet uitstekend naar de uitgaansgelegenheden kunt gaan.

Het mondaine skidorp Seefeld ligt in het Skigebied Seefeld-Leutasch in de regio Tirol, op nog geen 20 minuten rijafstand van Innsbruck.

Seefeld is absoluut meer dan skiën alleen. Men vindt er het nodige avondvertier in het centrum, met diverse winkeltjes, bars, restaurants, casino, kunstijsbaan en een overdekt zwembad met verschillende sauna’s.

Maak kennis met de skigebieden Rosshütte en de Geschwandtkopf voor zowel beginners als de gevorderd skiër of snowboarder. In het gebied zorgen de sneeuwkanonnen voor een goede sneeuwzekerheid tot april. Vanwege de gunstige vliegtijden is het 3 dagen lang volop skiën of snowboarden.

Na het skiën staan de arrensledes klaar voor een prachtige tocht door de besneeuwde bossen naar de dinerlocatie. Uiteraard zijn er heerlijke schnaps aan boord! ’s Avonds worden de gasten culinair in de watten gelegd in hét specialiteiten restaurant van Seefeld.

Dit programma kan uitgebreid worden met diverse teambuilding activiteiten zoals een Snow Olympic met Bungy Running, ‘snowtubing’, sneeuwschoenrace met laserschieten of een sneeuwpop contest. Maar denk ook aan roddelen, langlaufen, een huskytocht, iglo bouwen of snowscootertocht. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Programma zoals omschreven incl.:
– Vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachtingen
– Maaltijden en drankjes
– Transfers
– 3-Daagse skipas

– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Fooien
– Uitgaven van persoonlijke aard