• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
Eind van de middag verzamelen voor de vlucht naar Alicante. Bij aankomst op de luchthaven transfer naar het La Manga resort in de omgeving van Murcia. Nadat de groep is ingecheckt wordt het diner geserveerd.

In de ochtend kunt u genieten van een zeer uitgebreid ontbijt buffet waarna u gaat spelen op één van de drie banen die het resort rijk is; The South Course, The North Course of The West Course. Er worden luxe lunch pakketten mee gegeven voor onderweg. De middag is ter vrije besteding. In de avond een gastronomisch 3 gangen diner in één van de restaurants op het resort.

De volgende dag speelt u na het ontbijt 18 holes op één van de andere championship banen. Voor de lunch wordt wederom gezorgd. In de middag transfer naar de luchthaven van Alicante voor de vlucht terug naar Schiphol.

Door de vele faciliteiten die La Manga te bieden heeft, is het tevens mogelijk uw verblijf te combineren met een op maat samen gesteld vergaderarrangement, of de organisatie van een golftoernooi. Er is een alternatief programma voor non golfers beschikbaar.

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 5* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– 2x Green fees

 

– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard