Easy Incentive personeelsreizen De gemakkelijkste manier
om een onvergetelijke personeelsreis te organiseren!
Bekijk alle arrangementen Informatie

Rome, culinaire en inspirerende jubileumreis!

De a.s. jubileumreis moet gewoon wel naar Rome gaan. Zo veel te zien en te doen! Wij zorgen er voor dat uw personeel met alleen maar goede herinneringen zal terugdenken aan de reis.

Algemeen
- 3-daagse zakelijke incentive
- Overnachting in een 4* business hotel
- Rechtstreekse vlucht
- Meetingarrangement
- City tour op de fiets
- Italiaans culinair genieten

Deze eeuwenoude metropool vormt een combinatie van kunst, chaos, architectuur, mode, geschiedenis. Wie kent niet de beroemde Trevi fontein, de Spaanse trappen, het Pantheon, Colosseum en Vaticaanstad? Maar Rome is meer!

Personeelreis programma

Deze 3-daagse incentive is zeer geschikt  voor zakelijk gebruik. De deelnemers overnachten in een uitstekende 4-sterren ‘business’ hotel, met moment voor de zakelijke gelegenheden als diverse sportieve en culturele activiteiten

De gasten wandelen samen met de gids langs de meest bekende plekjes van Rome, zoals de Spaanse trappen, de Trevi Fontein, Piazza Navona en het Pantheon, een van de meest indrukwekkende monumenten uit de antieke Romeinse tijd.

Als iedereen nog fris is in de ochtend, is dit het moment voor de zakelijke bijeenkomst. In de meetingroom staat een flip-over waar de gasten gebruik van kunnen maken. Tijdens de pauze wordt koffie, thee en iets lekkers geserveerd.

Al fietsend zullen de deelnemers onder begeleiding van een gids een stadstour gaan maken. Het Romeinse Forum, Circus Maximus, het Colosseum en de Tiber staan onder andere op het programma.

Voor de innerlijke mens wordt tijdens deze zakelijke incentivereis goed gezorgd. De deelnemers worden naar een hip en modern café in het centrum gebracht waar schalen met allerlei heerlijke Italiaanse voorgerechten, salades en pasta’s klaar staan. Daarnaast zal het gezelschap naar één van de meest karakteristieke restaurants van Italië gaan. Het restaurant is gebouwd op de ruïnes van het authentieke theater van Pompeo (niet te verwarren met het dorpje Pompei). Tenslotte zal de groep ook dineren een prachtig restaurant dat het voorbeeld vormt van de echte Italiaanse keuken. De specialiteit van dit restaurant is ‘antipasti’.

Zoekt u een professionele vergaderoplossing voor een gunstige prijs? Vraag dan via deze website op uw gemak offerte aan. Deze zult u snel in huis hebben tezamen met een uitgebreid programma van deze vergaderincentive.

 

Offerteformulier

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
 

Aantal deelnemers personen

Voorkeursdatum
 
Aanhef
Voornaam/Initialen*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
 
Uw commentaar en/of opmerkingen
 
* Verplichte velden

  ‹ Vorige pagina
 

Prijsindicatie
€ 974,00 p.p.

Bedrijfsuitje met meeting in Rome

Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- overnachting in 4* hotel
- maaltijden
- transfers
- gids
- entreegelden.
 


Exclusief

- drankjes
- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke
  aard.
 


Organisatiekosten

€ 3.000,- per groep
excl. BTW.

Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)
 
Offerte aanvragen Bel ons: 023 553 00 24
Easy Incentive - Hendrik Figeeweg 3F 2031 BJ Haarlem - T 023 - 553 00 24 - E info@easy-incentive.nl Realisatie: HPU internet services