Easy Incentive personeelsreizen De gemakkelijkste manier
om een onvergetelijke personeelsreis te organiseren!
Bekijk alle arrangementen Informatie

Inspirerende golf relatiereis op de zonovergoten Portugese greens.

Met uw belangrijkste relaties ontspannen een aantal banen lopen en zeker weten dat de kwaliteit in orde is? Vraag bij ons gemakkelijk een offerte aan en zie wat de mogelijkheden zijn.

Algemeen
- Rechtstreekse vlucht
- Transfers
- 2 nachten in 5 sterren Hotel Quinta da Marinha Resort
- Ontbijt, 2 diners en 2 maal een luxe lunch pakket
- 2 x green fees

Op slechts 4 km van het centrum van Cascais ligt het 5 sterren Quinta da Marinha Resort. Door de diverse vluchtmogelijkheden en de ligging de ideale bestemming voor een shortbreak vol golf en cultuur. Een half uur van het centrum van Lissabon, dichtbij de badplaatsen Cascais en Estoril en een resort met goede service en veel faciliteiten. De 18 holes Robert Trent Jones golfbaan is begroeid met pijnbomen en biedt fantastische uitzichten over zee. Daarnaast biedt het resort een Health Club, zwembaden, tennisbanen en diverse restaurants en bars.

Personeelreis programma

In de middag of avond vertrek richting Lissabon. Bij aankomst op de luchthaven transfer naar Quinta da Marinha Resort. Nadat de groep is ingecheckt wordt het diner geserveerd.

De volgende dag na het uitgebreide ontbijt buffet tee off op Quinta da Marinha Golf Club. Voor onderweg worden luxe lunch pakketten meegegeven. Na het golfen is de middag ter vrije besteding. Indien gewenst kan er een excursie naar Lissabon worden georganiseerd, meerkosten zijn op aanvraag. In de avond diner op het resort.

De volgende ochtend kunt u nogmaals genieten van de 18 holes golfbaan van Quinta da Marinha. In de middag transfer naar de luchthaven van Lissabon.

Het is mogelijk uw verblijf uit te breiden met een vergaderarrangement, excursie en/of diner in Lissabon, een ronde golf op een andere baan in de omgeving of een bezoek aan de spectaculaire Dinner Show in het Casino van Estoril. Eventuele toeslagen zijn op aanvraag.

 

Offerteformulier

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
 

Aantal deelnemers personen

Voorkeursdatum
 
Aanhef
Voornaam/Initialen*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
 
Uw commentaar en/of opmerkingen
 
* Verplichte velden

  ‹ Vorige pagina
 

Prijsindicatie
€ 740,00 p.p.

Prachtige golfincentive op en rond Quinta da Marinha.

Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- overnachting in 5* hotel
- maaltijden
- transfers
- gids
- 2 x green fees.
 


Exclusief

- drankjes
- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke
  aard.
 


Organisatiekosten

€ 3.000,- per groep
excl. BTW.
Offerte aanvragen Bel ons: 023 553 00 24
Easy Incentive - Hendrik Figeeweg 3F 2031 BJ Haarlem - T 023 - 553 00 24 - E info@easy-incentive.nl Realisatie: HPU internet services