Easy Incentive personeelsreizen De gemakkelijkste manier
om een onvergetelijke personeelsreis te organiseren!
Bekijk alle arrangementen Informatie

Zon, zee en golf! Top golf bedrijfsreis Alicante.

Eén van Europa's mooiste golf- en leisure resorts. In de prachtige setting van bougainville, tussen palmen en olijfbomen, liggen drie 18-holes championship courses.

Algemeen
- Rechtstreekse vlucht
- Transfers
- 2 nachten in 5 sterren La Manga rsort
- Ontbijt, 2 diners en 2 maal een luxe lunch pakket
- 2 x green fees

De parel op de kroon van het La Manga Resort is dit voormalige Hyatt hotel. Een stijlvol eerste klas hotel in Andalusische bouwstijl met een perfecte ligging ten opzichte van de drie eigen golfbanen. Hier geniet u van een perfecte service, diverse restaurants in en nabij het hotel en schitterende, zeer riante kamers. Het resort biedt zeer veel faciliteiten waaronder diverse restaurants en bars, strand, fitness centrum, uitgebreide spa en vele vergaderfaciliteiten. La Manga ligt op ca. 1 uur rijden van de luchthaven van Alicante.

Personeelreis programma

Eind van de middag verzamelen voor de vlucht naar Alicante. Bij aankomst op de luchthaven transfer naar het La Manga resort in de omgeving van Murcia. Nadat de groep is ingecheckt wordt het diner geserveerd.

In de ochtend kunt u genieten van een zeer uitgebreid ontbijt buffet waarna u gaat spelen op één van de drie banen die het resort rijk is; The South Course, The North Course of The West Course. Er worden luxe lunch pakketten mee gegeven voor onderweg. De middag is ter vrije besteding. In de avond een gastronomisch 3 gangen diner in één van de restaurants op het resort.

De volgende dag speelt u na het ontbijt 18 holes op één van de andere championship banen. Voor de lunch wordt wederom gezorgd. In de middag transfer naar de luchthaven van Alicante voor de vlucht terug naar Schiphol.

Door de vele faciliteiten die La Manga te bieden heeft is het tevens mogelijk uw verblijf te combineren met een op maat samen gesteld vergaderarrangement of de organisatie van een golf toernooi. Er is een alternatief programma voor non golfers beschikbaar.

 

Offerteformulier

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
 

Aantal deelnemers personen

Voorkeursdatum
 
Aanhef
Voornaam/Initialen*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
 
Uw commentaar en/of opmerkingen
 
* Verplichte velden

  ‹ Vorige pagina
 

Prijsindicatie
€ 1.075,00 p.p.

Top golf relatiereis, een incentive naar het La Manga resort, Murcia!

Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- overnachting in 5* hotel
- maaltijden
- transfers
- gids
- 2 x green fees.
 


Exclusief

- drankjes
- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke
  aard.
 


Organisatiekosten

€ 3.000,- per groep
excl. BTW.
Offerte aanvragen Bel ons: 023 553 00 24
Easy Incentive - Hendrik Figeeweg 3F 2031 BJ Haarlem - T 023 - 553 00 24 - E info@easy-incentive.nl Realisatie: HPU internet services