• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Deze relaxte golf incentive Schotland biedt een unieke combinatie van golfen op de beroemde banen van The Gleneagles en het ontdekken van de prachtige omgeving het land.

Golf incentive SchotlandTijdens deze reis verblijft je in het prestigieuze 5-sterren Gleneagles Hotel, waar je kunt genieten van de beste faciliteiten en services. Dit hotel heeft drie bekende banen, waar grote kampioenschappen worden gespeeld. Zo was het hotel de gastheer in 2014 van de Ryder Cup. Verbeter je golfvaardigheden en speel op de banen waar legendarische golfers hebben gespeeld!

Maar er is meer dan alleen golfen tijdens deze reis. Het is mogelijk het programma uit te breiden met een excursie naar de beste whiskey distilleerderijen van Schotland, waar je meer leert over de geschiedenis en het proces van het maken van Schotse whiskey. Of als je toe bent aan ontspanning, kun je genieten van een heerlijke spa-behandeling in het hotel.

Schotland bied ook veel mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten: prachtige oude landhuizen omringt door natuur waar vergaderarrangementen gehouden kunnen worden!

Dit alles en nog veel meer maken deze relaxte golf incentive Schotland een onvergetelijke ervaring voor jou en je collega's. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze incentivereis, en leer over de mogelijkheden!

Ook in Schotland:

Proef Schotland: authentieke relatiereis per trein!

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 5* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Activiteiten
– 2x Green fees

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard