• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Zon, zee en golf! Deze golf bedrijfsreis Alicante word onvergetelijk. Alicante is een prachtige stad gelegen in het zuidoosten van Spanje, aan de Costa Blanca. Het is onder andere bekend door het mooie mediterrane weer, de prachtige witte  stranden, en rijke geschiedenis en cultuur.

Tijdens deze golf bedrijfsreis verblijven jullie in een eersteklas hotel: La Manga resort. Dit resort is gebouwd in een Andalusische style en bezit drie eigen golfbanen. Verder heeft het resort een verschillende restaurants, bars, een strand, fitness centrum, een prachtige spa, en verschillende vergaderruimtes.

Maar dit resort is ook te combineren met een bezoek aan het Santa Barbara kasteel, die op een heuvel staat. Vanaf dit kasteel heb je en prachtig uitzicht over de stad. Of maak een fietstocht door de stad om Alicante zo beter te leren kennen. Ook zit de stad vol musea, en gezellige straatjes. Ook is Alicante bekend om zijn heerlijke cuisine, die vooral bestaat uit verschillende traditionele gerechten uit de streek. Geniet van een dag op het water tijdens een boottocht langs de kust, dat een nieuw en prachtig perspectief geeft op de stad.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze Top golf bedrijfsreis Alicante, en leer over de mogelijkheden voor deze onvergetelijke reis!

Bekijk ook:

Personeelsreis naar exceptioneel Valencia!

Fun personeelstrip naar uitdagend Marbella

Vergaderincentive in Andalusië

Programma zoals omschreven incl.: – Rechtstreekse vlucht – Belastingen en heffingen – Overnachting in 5* hotel – Maaltijden – Transfers – Gids – Entreegelden – 2x Green fees  
– Drankjes – Reis/bagageverzekering – Annuleringsverzekering – Uitgaven van persoonlijke aard