De mooiste incentivereizen naar Lapland

Inspiratie Lapland

Incentivereizen Lapland: een unieke locatie!

Voor de mooiste incentivereizen naar Lapland! Dit land is een echt winterwonderland, en is een zeer populaire bestemming als het gaat om incentivereizen. Lapland heeft prachtige landschappen waar alles bedekt is met een dikke laag sneeuw. De omstandigheden ter plekke zorgen zeker in de winter voor een bijzondere sfeer en veel wow-effecten!

Incentive reis Lapland

In de winter kan het zeer koud zijn in het compleet witte Lapland. Om dan, goed gekleed in een thermo-overall, op je eigen snowmobile in de vroeginvallende poolnacht door de bossen te rijden is een adembenemende ervaring! Aangekomen bij een blokhut stap je af en schuif je aan bij de brandende openhaard, waar je heerlijk op kan warmen. De eerste gang is een heerlijke salade met rendiervlees… En zo gaat de 3-daagse of 4-daagse incentivereis naar Lapland nog even door. Daarnaast is het ook erg leuk om een husky boerderij te bezoeken, een een slee tocht met ze te maken. Voor degene die wat meer actie willen: klikt een sneeuw quad tour goed? Ook speciaal om te doen: bezoek de kerstman!

Lapland is niet alleen in de winter leuk om te bezoeken; de zomer is ook erg uniek dankzij de middernachtzon. In tegenstelling met de winter is het tijdens de zomer altijd licht. Gegarandeerd een onvergetelijke personeelsreis!

We bieden o.a.:

Incentivereis naar Lapland: onvergetelijk!

Spectaculaire incentivereis naar IJsland

Maar ook ergens anders! Vraag bij ons alle informatie op over de mooiste incentivereizen op maat naar Lapland.