• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Een personeelsreis naar bruisend Florida is een top keuze voor een onvergetelijke incentivereis. Florida biedt niet alleen prachtige stranden en warm weer, maar ook een breed scala aan activiteiten die geschikt zijn voor iedereen.Personeelsreis Florida

Mogelijke activiteiten

Een luxe uitstraling is gegarandeerd tijdens deze personeelsreis naar bruisend Florida. Je kan genieten van prachtige accommodaties, unieke restaurants en een scala aan activiteiten die de medewerkers zullen inspireren en motiveren.

Een kanotocht is een prachtige manier om de natuurlijke schoonheid van de staat te verkennen en de medewerkers uit te dagen om samen te werken en de teambuildingvaardigheden te verbeteren. Onderweg word er veel gelachen natuurlijk!

Daarnaast biedt Florida ook fantastische kookworkshops, waar je de kans krijgt om de lokale keuken te ontdekken en samen te koken. Tijdens deze workshop word je begeleid door een professionele kok. Dit is een geweldige manier om samen te werken en nieuwe vaardigheden te leren terwijl je geniet van heerlijk eten.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, Florida biedt voor ieder wat wils. Het is de perfecte bestemming voor een verrassende personeelsreis met een luxe uitstraling, waarbij teambuilding, natuur en heerlijk eten samenkomen. Vraag vandaag nog een offerte aan en leer over de mogelijkheden.

Ook in Florida:

Incentivereis naar inspirerend Miami

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 5* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Activiteiten

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard