• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Een verrassende personeelsreis naar het bruisende Florida is een uitstekende keuze voor een onvergetelijke incentivereis. Florida biedt niet alleen prachtige stranden en warm weer, maar ook een breed scala aan activiteiten die geschikt zijn voor iedereen.Personeelsreis Florida

Een luxe uitstraling is gegarandeerd tijdens uw incentivereis naar Florida. U kunt genieten van prachtige accommodaties, unieke restaurants en een scala aan activiteiten die uw medewerkers zullen inspireren en motiveren.

Een kanotocht op de vele waterwegen in Florida is een prachtige manier om de natuurlijke schoonheid van de staat te verkennen en uw medewerkers uit te dagen om samen te werken en hun teambuildingvaardigheden te verbeteren.

Daarnaast biedt Florida ook fantastische kookworkshops, waar u de kans krijgt om de lokale keuken te ontdekken en samen te koken met uw collega's. Tijdens deze workshop word je begeleid door een professionele kok. Dit is een geweldige manier om samen te werken en nieuwe vaardigheden te leren terwijl u geniet van heerlijk eten.

Of u nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, Florida biedt voor ieder wat wils. Het is de perfecte bestemming voor een verrassende personeelsreis met een luxe uitstraling, waarbij teambuilding, natuur en heerlijk eten samenkomen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze incentivereis en leer over de mogelijkheden, geef uw medewerkers de kans om een onvergetelijke reis te ervaren!

Ook in Florida:

Incentivereis naar inspirerend Miami

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 5* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Activiteiten

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard