Easy Incentive personeelsreizen De gemakkelijkste manier
om een onvergetelijke personeelsreis te organiseren!
Bekijk alle arrangementen Informatie

Managementteam reis naar inspirerend Miami.

Een nieuwe omgeving zorgt voor inspirerende omstandigheden voor een managementreis. Wissel de serieuze gedeeltes af met bijzondere activiteiten en zie het effect op de effectiviteit van het management team.

Algemeen
- 6-daagse incentive reis
- 5* hotel centraal gelegen
- rechtstreekse vlucht
- tour door de stad Miami
- cruise langs Biscayne Bay en Star Island
- per Airboat tour door Everglades safari park
- stijlvolle diners

Florida oftewel Sunshine State is de zuidelijkste staat van Amerika en is gelegen aan de Atlantische Oceaan. En zoals de naam al doet vermoeden: het is hier erg zonnig en er hangt een relaxte Caribische sfeer! In dit tropische klimaat is het vooral in voor- en najaar heerlijk verblijven.

Personeelreis programma

Het is tijd om Miami te ontdekken. In de ochtend zal de groep de stad en South Beach bezoeken. Ook wordt een bezoek gebracht aan het Art Deco-district. Deze wijk is beroemd vanwege de vele huizen in pasteltinten. Dit is echt the place to be. Let in deze kleurrijke wijk vooral op de typische architectuur en de vele Art Deco details! De tour eindigt bij een trendy strand locatie. Hier genieten de gasten op een lounge bed van de relaxte muziek en heerlijk eten.

Een exclusieve cruise langs het mooie Biscayne Bay en Star Island. Met een glas wijn of een lekker koud biertje genieten de gasten van de anderhalf uur durende tocht langs Miami’s oneindige kustlijn. De indrukwekkende skyline, de haven, Fisher Island en "Millionaire’s Row" zijn om nooit meer te vergeten. Vele beroemdheden vertoeven op één van de vele eilandjes die Miami Beach rijk is.

In een groene omgeving met palmbomen en onder een strak blauwe hemel kunnen degene die reeds kunnen golfen, 9 of 18 holes lopen. In Florida zijn golf certificaten niet nodig. Voor degene die nog nooit hebben gegolfd kan er een golf clinic worden georganiseerd. Een echte professional laat de kneepjes van het vak zien.

Al vliegend met een snelle airboat over het water en door het riet in het Everglades Safari Park. Ontdek Alligator Island, cross door Shark Valley of bezoek de jungle van dit enorme park. Hier ontdek je de vele exotische vogels, planten én krokodillen!

Culinair zullen de deelnemers worden getrakteerd op stijlvolle diners op exotische locaties. Alle lunches en diners zijn bij de reis inbegrepen. Bijvoorbeeld in een Oosters getint restaurant waar u Miami’s beste sashimi, sushi of één van de andere culinaire geneugten kunt genieten. Bij de afsluiting zal het entertainment variëren van een DJ, vuurspuwers tot percussionisten, tango dansers en nog veel meer!

Opmerking: In de periode 1 juli tot 1 december bestaat er een verhoogde kans op orkanen in deze regio!

 

Offerteformulier

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
 

Aantal deelnemers personen

Voorkeursdatum
 
Aanhef
Voornaam/Initialen*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
 
Uw commentaar en/of opmerkingen
 
* Verplichte velden

  ‹ Vorige pagina
 

Prijsindicatie
€ 2.099,00 p.p.

Incentivereis naar Miami: vergaderen en ontspannen

Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- 4 x overnachting in 5*
  hotel
- maaltijden
- transfers
- excursies
- gids
- entreegelden.
 


Exclusief

- drankjes
- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van 
  persoonlijke aard.
 


Organisatiekosten

€ 4.000,- per groep
excl. BTW.

Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt tourleading zeker aangeraden.)
 
Offerte aanvragen Bel ons: 023 553 00 24
Easy Incentive - Hendrik Figeeweg 3F 2031 BJ Haarlem - T 023 - 553 00 24 - E info@easy-incentive.nl Realisatie: HPU internet services