• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Athene, de historische hoofdstad van Griekenland, is een ideale bestemming voor een onvergetelijke personeelsreis. Deze stad is doordrenkt met geschiedenis, cultuur en architectonische wonderen die teruggaan tot het oude Griekenland.

Personeelsreis AtheneMogelijke activiteiten

Een stadstour door Athene is een must-do activiteit tijdens deze personeelsreis. Tijdens de tour bezoek je enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Athene, zoals de Akropolis, het Parthenon en het oude theater van Dionysos. Ook verken je de Olympische Spelen van Athene en leer je meer over de oorsprong van dit historische evenement.

Naast historische bezienswaardigheden biedt Athene ook tal van moderne attracties, zoals musea, restaurants en winkelstraten. Of je nu op zoek bent naar een luxueuze personeelsreis met vijfsterrenhotels en privétours, of juist naar een meer informele incentive Athene met teambuilding-activiteiten, er zijn genoeg opties beschikbaar.

Een historische personeelsreis naar Athene biedt uw werknemers de kans om de geschiedenis en cultuur van deze prachtige stad te ervaren, terwijl je tegelijkertijd de teambuilding en bedrijfsmoraal verbetert. Of u nu geïnteresseerd bent in het ontdekken van de historische wortels van Griekenland of juist wilt genieten van de moderne voorzieningen van Athene, er is voor elk wat wils!

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze historische personeelsreis naar Athene, en leer over de mogelijkheden!

Ook in Griekenland:

4-Daagse personeelsreis Athene

Authentieke incentivereis naar Athene

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 5* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Activiteiten

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard