• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
Deze 3-daagse incentivereis zal u en uw medewerkers trakteren op een zeer divers programma. Culinair worden de deelnemers verrassend goed verzorgd en er wordt overnacht in een prachtig 5-sterren hotel in het centrum van Boedapest.

Er wordt met een luxe touringcar een interessante stadstour langs de voornaamste bezienswaardigheden gemaakt. De stadstoer wordt afgesloten met een bezoek aan een Wijnhuis waar natuurlijk enkele van de bekende soorten wijnen geproefd kunnen worden.

Wilt u uw gezelschap laten verrassen door Boedapest? Vraag snel de offerte aan!

De enige echte originele Trabantenrally! Deze vindt plaats in het poestagebied even buiten Boedapest. Na een korte technische en praktische informatie beginnen de gasten aan een avontuurlijke rit door een mooi en rustig landschap met kleine dorpjes.

Er staat een bezoek aan het Parlement gepland, het meest imposante bouwwerk van Boedapest dat met zijn afmetingen de linkeroever van de Donau domineert. Daarna naar het beroemde koffiehuis Gerbeaud. Onder het genot van een kopje koffie met gebak krijgen de gasten het gevoel dat ze in een ander tijdperk zijn beland!

Ook bezoeken de gasten de Nationale Opera, die qua schoonheid de Weense Opera naar de kroon steekt. De speciale rondleiding door het historische gebouw wordt gevolgd door een kort privé concert van een Hongaarse “Pavarotti” ondersteund door een viool, onder het genot van een glaasje champagne.

Er wordt gelunched bij het fameuze restaurant Gundel, een van ’s werelds top restaurants. Per langzaam klimmende tandradbaan gaan de deelnemers naar Boeda voor het bezoek aan een smaakvol intiem restaurant met live muziek. Ook wordt er gegeten in een typisch Hongaars 19eeeuws koffiehuis in het centrum van de stad.

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachtingen in 5* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard