• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Een unieke incentivereis naar Dubai is een unieke manier om je medewerkers te belonen en te inspireren. Dubai biedt niet alleen een moderne skyline en luxe hotels, maar ook veel leuke activiteiten die geschikt zijn voor iedereen. Alles wat onmogelijk lijkt, is mogelijk in Dubai!

Incentive DubaiMogelijke activiteiten

Een spectaculaire en stoere jeeptour door de woestijn is een van de meest populaire activiteiten tijdens een personeelsreis naar Dubai. Verken de adembenemende landschappen van de woestijn en maak kennis met de lokale cultuur en tradities.

Naast de woestijnsafari biedt Dubai ook tal van andere populaire activiteiten, zoals een bezoek aan de Burj Khalifa, 's werelds hoogste gebouw, en de Dubai Mall, een van de grootste winkelcentra ter wereld. Een bezoek aan de traditionele souks is ook een fantastische manier om de lokale cultuur te ontdekken en te winkelen voor lokale souvenirs.

Incentive DubaiOm deze personeelsreis nog spectaculairder te maken kun je ook een helikoptervlucht maken om zo de stad vanuit een ander perspectief te bekijken! Of verwen je collega's en ga lekker feesten op een privé Yacht, inclusief luxe hapjes en drankjes en een prachtig uitzicht op de stad. Je komt ogen te kort tijdens deze reis! 

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze incentivereis en leer over de mogelijkheden, geef je medewerkers de kans om een onvergetelijke reis te ervaren!

Ook in het Midden-Oosten:

3-Daagse personeelsreis Israel

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Activiteiten

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard