Easy Incentive personeelsreizen De gemakkelijkste manier
om een onvergetelijke personeelsreis te organiseren!
Bekijk alle arrangementen Informatie

Marrakech de actieve en fun hotspot voor uw personeelsreis!

Wordt Marrakech de bestemming voor uw volgende personeelsreis? Lees het programma en bekijk de leuke mogelijkheden. Op verzoek geheel op maat te maken!

Algemeen
- 4-daagse personeelsreis
- verblijf in prachtig all-inclusive resort
- jeepsafari naar Atlas gebergte
- souk-rally
- o.a. diner met live muziek en buikdanseressen in riad
- vrije tijd met uitgebreide sportfaciliteiten o.a. golfen, tennissen en boogschieten.

Marrakech is een sprookjesstad. Een authentieke keizerlijke stad waar comfort en mysterieuze Oosterse sferen samengaan. Maak kennis met de kronkelige steegjes vol met winkeltjes, handwerkplaatsen, eethuisjes én het levendige Jemaa el Fna plein met zijn straatartiesten. Neem de prachtige kleuren van Marokko mee naar huis!

Personeelreis programma

De deelnemers aan deze betoverende 4-daagse incentive reis naar Marrakech zullen overnachten in een uitstekend all inclusive resort aan de rand van de stad. Dit resort, gebouwd in de stijl van een Moors paleis is van alle gemakken voorzien. Vanaf de uitkijktoren is het uitzicht op het Atlasgebergte adembenemend.

Een 4x4 drive is de beste manier om de omgeving van Marrakech te ontdekken. Per jeep met chauffeur vertrekken de gasten richting de Asni vallei in het Hoge Atlas gebergte.  Onderweg worden diverse interessante stops gemaakt.

Het gezelschap wandelt naar de ommuurde Medina, de oude stad. Deze Medina heeft honderden overdekte steegjes en straatjes én een van de mooiste souks van de wereld. De souk is een ware belevenis: zoveel geuren, mensen, ezels en kleuren.

De gasten worden verdeeld in teams en aan de hand van een vragenlijst en een roadmap kan een spannende speurtocht door de souks beginnen. Welk team slaagt erin om alle opdrachten uit te voeren, foto’s te nemen en vragen te beantwoorden?

Bij het programma is een passende selectie gemaakt van lekkere gerechten op bijzondere locaties. Zo zullen ze dineren in een prachtige riad in het hart van de Medina. Mozaïek vloeren, fresco’s, keramiek servies houtsnijwerk deuren en kruidige geuren zullen de zintuigen van de gasten strelen. Buikdanseressen en muzikanten maken het sprookjesachtige decor tot een onvergetelijke herinnering. Ook wordt er gedineerd in het resort en in een traditioneel huis waar de gasten op grote zachte ‘wegzak’ kussens op de binnenplaats kunnen bijkomen van alle drukte buiten.

Naast het programma is er voldoende vrijetijd. Zij hoeven zich niet te vervelen want op het resort kunnen er vele sporten beoefend worden zoals tennis, boogschieten, golf, jeu de boules, tafeltennis en volleybal.

Deze betoverende en veelzijdige incentivereis is eenvoudig te boeken. Vraag de offerte aan en ontvang deze samen met een uitgebreide programmaomschrijving!

 

Offerteformulier

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
 

Aantal deelnemers personen

Voorkeursdatum
 
Aanhef
Voornaam/Initialen*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
 
Uw commentaar en/of opmerkingen
 
* Verplichte velden

  ‹ Vorige pagina
 

Prijsindicatie
€ 1.275,00 p.p.

Exclusief Marrakech: mystieke incentivereis vol actie

Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- overnachting in luxe
  resort
- maaltijden
- transfers
- gids
- entreegelden.
 


Exclusief

- drankjes
- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke
  aard.
 


Organisatiekosten

€ 3.500,- per groep
excl. BTW.

Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)
Offerte aanvragen Bel ons: 023 553 00 24
Easy Incentive - Hendrik Figeeweg 3F 2031 BJ Haarlem - T 023 - 553 00 24 - E info@easy-incentive.nl Realisatie: HPU internet services